Oooo how I love a good breakfast! En wat is het fijn om een ontbijtje te ontdekken wat en super lekker, en super simpel is! Dus ondanks dat je hier geen keukenprinses voor hoeft te zijn wil ik het toch graag met je delen. En tegelijkertijd hou je met dit ontbijtje ook nog een beetje vast aan het zomer gevoel…

dreamdaily_breakfast-(1-of-4)

Veel heb je niet nodig:

– Een beker Griekse Yoghurt

– Een nectarine

– Een hand vol muesli ( ik gebruikte hiervoor de biologische muesli met fruit en kokos van de Appie )

– Een tl honing

dreamdaily_nederhorstjuly (21 of 3)

dreamdaily_nederhorstjuly (20 of 3)

En de bereiding? Uhh, ja.. Nou je doet alles bij elkaar in een bak en tadaaa, het lekkerste ontbijtje wat je in tijden heb gehad. Je kan nog wat moeite doen door de schijfjes nectarine semi netjes aan de rand te steken en de honing er zo over te draperen dat je Instagram foto er perfect uitziet, maar dat hoeft natuurlijk niet ;).

Eet smakelijk!

handtekening
Follow on Bloglovin

4 COMMENTS
 • Manon

  Lekker ontbijtje !!!

 • mama

  ziet er zalig uit xxxmama

 • Amy

  Heerlijk!

 • saskia

  Leuk gedaan zo dit artikel! Ziet er mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.