Met vriendinnen is het het gesprek van de dag, de quarter life crisis. We hebben er bijna allemaal last van. De dagen en maanden vliegen opeens veel sneller voorbij, elke beslissing voelt zwaar en bij alles in ons leven hebben we twijfels. Want ja, opeens komt die dertig toch wel dichterbij, een leeftijd waarop van ons verwacht wordt dat we alles we een beetje op een rijtje hebben. Een fijn huis, de perfecte relatie en baan, en ja ook de eierstokken beginnen te klapperen. Maar zijn we daar eigenlijk wel klaar voor? Willen we niet liever vrijheid blijheid en nog even vasthouden aan de onbezonnenheid van onze tienerjaren?

Om naast de dagelijkse sleur en troubles vast te houden aan de dromen die ik altijd al heb gehad heb ik een bucketlist gemaakt met “ bereikbare “ doelen die ik hoop voor mijn dertigste te halen. Heb jij ook een bucketlist?

Fotor0823132250
Reizen

Mijn reis bucketlist is eindeloos. Er zijn zoveel mooie plekken op deze wereld die ik graag wil bezoeken! Maar omdat mijn bucketlist natuurlijk wel een beetje realistisch moet blijven heb ik mijn top vijf genomen.

New York
Boven aan mijn lijstje blijft New York staan, The City That Never Sleeps. Het doel is nog steeds om met ons hele gezin die kant op te gaan. Het moet gewoon gaan lukken!

Santorini
Wauw, wauw, wauw, dat is wat ik dacht toen ik Santorini voorbij zag komen bij Keeping up with the Kardashians. Het blauwe water, de witte huisjes en de luxe. Het lijkt me de perfecte plek om tot rust te komen. Wie weet wel als huwelijksreis ;)?

Rome
Mijn vriend wil al heel lang een keer naar Rome en ik wil sowieso graag naar Italie. Genieten van de architectuur en natuurlijk de pizza’s.

Disney Parken in USA
Jaaaaaa Disney!! Ik hou van Disneyland Parijs maar de parken in Amerika lijken me helemaal geweldig.

Hawaii
Hawaii is duur.. Heel duur. Dus of deze droom er ooit van gaat komen weet ik niet maar elk tropisch eiland will do.

Werk / Leren
1000 volgers op Bloglovin
Mijn ultieme doel voor mijn blog! Die 1000 is zo’n magisch getal.. Ik ga er alles aan doen om dat te gaan halen!

Rijbewijs halen
Mijn vriend gaat binnenkort afrijden en daarna ben ik aan de beurt. Ik weet nog niet of ik het leuk ga vinden of niet maar het is wel een papiertje wat ik graag wil hebben! De vrijheid die je er mee krijgt lijkt me heerlijk.

Engelse cursus volgen in New York of Londen
Ik spreek prima Engels maar ik wil het echt vloeiend kunnen spreken ( en het liefst ook schrijven ) en waar kan je dit beter doen dan in een native Engels land? Mocht iemand trouwens nog tips hebben voor een goede cursus in NL dan sta ik ook daar voor open!

Do What You Love and You’ll Never Work a Day
Ik weet nog steeds niet welke kant ik op wil met mijn werk. Het is absoluut niet zo dat ik mijn werk op dit moment niet leuk vind.. Maar het voelt wel echt als werk. Een beroep vinden waarbij dat niet zo is, is denk ik iedereen zijn droom. Toch?

Fotor0823132957
Life & Algemeen

De volgende doelen zijn misschien een rare combinatie maar daarom zijn ze niet minder belangrijk!

Love
Heel cliché maar ik hoop natuurlijk te gaan trouwens en kindjes te mogen krijgen. Mijn vriend en ik zijn bijna 5 jaar bij elkaar dus we kijken absoluut naar de toekomst.

Verhuizen naar Londen
Ja… dit blijft een constante twijfel in mijn hoofd. Ik hou zo veel van Londen dat ik er dolgraag wil wonen. Daar een nieuwe leven opbouwen en genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Echter denkt mijn vriend daar heel anders over dus dit is een lastige.

Chanel 2.55 & Mulberry Alexa
Ja, ik zei al dat dit een beetje een raar lijstje is maar deze twee mogen absoluut niet ontbreken. Het zijn mijn droomtassen. Tassen die je leven lang mee gaan en die ik later door kan geven ( als ik een dochter mocht krijgen natuurlijk ). Voor sommige mensen niet te begrijpen maar ooo ik kan niet wachten tot ze om m’n arm hangen!

Fotor0823133541
Sport

Als je me een jaar geleden had gevraagd of ik “ sport “ doelen had in mijn leven had ik je hard uitgelachen. Sport was voor mij iets wat moest, niet iets waar ik mijn uitdaging in vond. Nu is het echter anders. Sinds ik heb gemerkt dat ik daadwerkelijk mijn uitdagingen haal komen er steeds meer doelen bij.

We Own The Night
Afgelopen jaar liet ik de WOTN nog aan me voorbij gaan maar het komende jaar wil ik hem zeker gaan lopen. En om het meteen maar goed te doen, lijkt het me geweldig om dit in niet een, maar drie steden te gaan doen! Milaan, Londen en Amsterdam staan op mijn lijstje. I better start saving…

Halve Marathon
Ik had nooit gedacht dat ik verder dan die 10km zou lopen maar nu ik train voor de Dam tot Dam komt ook die halve marathon toch wel erg dichtbij. Zou ik….?

Two Oceans
De mooiste marathon ter wereld vind plaats in Afrika. Nou weet ik niet of ik echt de 56 km aan zou kunnen maar de 21 is wel een optie! Daarnaast lijkt een bezoek aan Afrika me ook geweldig dus deze twee dingen samen maken dit echt een van mijn grootste sport dromen.

Mijn bucketlist krijgt binnenkort een vaste pagina op Dreamdaily. Zou het mij lukken om alles af te strepen voor mijn dertigste?

Heb jij ook een bucketlist? Deel hem dan vooral hieronder in de comments!

Foto bron: Pinterest

handtekening
Follow on Bloglovin

9 COMMENTS
 • Katrien

  Hele leuke bucket list! Alleen wel prijzig als je alles zo tesamen bekijkt hah 🙂 ik heb onlangs een Engels taalkamp gedaan, maar ik ben wel 15… Ik heb het via Sprachcaffe/Plustaalreizen (Nederlandse site) gedaan, misschien kan je eens kijken of er daar iets voor jou tussen zit van taalkamp. Er is zeker 18+.

 • Denise

  Wat een heerlijke bucketlist! Met die 1000 volgers moet het vast wel goedkomen!

 • Daphne

  Fijne bucketlist! En wauw, in Londen wonen klinkt fantastisch

 • Wanda

  Grappig dat je zo met je vriendinnen bezig bent met dat hele 30 gebeuren… ik kan me dat niet herinneren dat we er zelf toen ook zo mee bezig waren, wij hebben dat zelfs nu nog niet nu de 40 is aangetikt! Wel het gevoel dat inderdaad de tijd voorbij vliegt… Een bucketlist heb ik wel maar ook daar ben ik niet echt de hele tijd mee bezig, gewoon een aantal dingen die ik hoop ooit te hebben gedaan maar als het niet lukt, vind ik het ook geen ramp…

 • Anita

  Het lijstje reisbestemmingen in mijn bucket is eindeloos (en nu komt Santorini er ook nog bij!). Ben wel benieuwd wat jij gaat doen als je kiezen moet; neem je die Chanel 2.55 of ga je naar New York? Loop je de Two Oceans in Afrika of loop je met een Mulberry aan je arm..? Dus naast die bucketlijst misschien ook nog een prioriteitenlijstje?

 • Daily Cup of BlaBlaBla | Take a Sip

  Wat een gave bucketlist, ik wens je veel succes met het behalen van deze doelen.
  Ik ga jou blog zo toevoegen aan mijn BlogLovin’ feed dus weer een follower erbij 😉

  Ik ben 31 en ben erg blij dat het leven makkelijker is geworden omdat ik zelf meer vrede en rust en heb gevonden. Eerlijk gezegd kijk ik uit naar de 40 want denk dat wij vrouwen dan echt op een punt komen dat we accepteren hoe we zijn en staan in het leven.

  Tot die tijd work it & be happy!!

  Leuke post!

 • Deborahschrijft

  Ik snap wat je bedoeld met quater life crisis. Ik ben nu 25 en vroeger dacht ik dat ik een super ‘volwassen’ leven zou hebben nu en stiekem valt dat dan toch tegen en wil ik nog heel veel dingen doen en bereiken. Ik ben de laatste tijd heel erg bezig met kleine dingen aanpassen in mijn leven en misschien is een nieuwe realistische bucket list opstellen geen slecht plan.

 • Maaike Foks

  Haha ja er hangt zeker een prijskaartje aan, ik moet maar snel stoppen met shoppen 😉
  Dankje voor de tip!
  X

 • Inge

  Mooie bucketlist. Je hebt in ieder geval weer een volger erbij! 😉 Op naar de 1000. Je reis bucketlist komt erg overeen met die van mij.
  Rome is een absolute aanrader. Ik ben zelf met mijn vriend in februari afgelopen jaar er geweest. Dat was wel een aanrader, het is er dan niet te warm en ook nog niet superdruk.
  Veel succes met het halen van al deze mooie doelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.