Lifestyle

Dream Living #1

Zoals jullie nu misschien wel weten gaan mijn vriend en ik over twee weken verhuizen naar een wat kleiner stulpje. En zodra het woord verhuizen langs komt begint het te kriebelen.Ooo de mogelijkheden! Uren kan ik rondkijken op Pinterest naar de mooiste woonkamers, de meest knusse slaapkamers en hippe dakterassen. Vandaag deel ik met jullie een aantal van mijn favorieten, letโ€™s get moving!

Naamloos-1

Ik hou van wit! Gecombineerd met hout en warme stoffen zoals fake fur. Momenteel zijn onze meubels nog best wel donker dus eens kijken of we daar wat verandering in kunnen brengen ;).

Wat is jullie favoriet?

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Daphne
  09/17/2014 at 10:02

  Heerlijke inspiratie, precies zoals ik mijn huisje later ook wil <3

 • Reply
  Lies
  09/17/2014 at 11:07

  Ik vind het er allemaal zo mooi uitzien! Ik hou zelf ook heel erg van wit in huis, maar helaas is het zo besmettelijk en zal het hier in huis ook niet lang wit blijven haha.

 • Reply
  Manon
  09/17/2014 at 15:04

  Heerlijke inspiratie, ik hou wel van deze stijl !<3

 • Reply
  Daily Cup of BlaBlaBla | Take a Sip
  09/18/2014 at 19:28

  Wow dat huis met schuin dak ziet er erg mooi uit… Heel sereen, erg mooi!

 • Leave a Reply