Fashion Lifestyle

Glamour Day Wishlist

O Yes! Zaterdag is het weer zo ver, GlamourDay! Ik weet nog niet zeker of ik het ga redden om fysiek te gaan shoppen ( aangezien ik verhuis die dag… ) maar gelukkig doen veel winkels ook online mee. Mocht je nog nooit hebben gehoord van GlamourDay even een korte uitleg. Op vertoon van het laatste Glamour magazine krijg je bij ruim 400 winkels en restaurants 20% korting op je aankopen. Halloooo new wardrobe!

glamourdaywishlist2

Ik kon het niet laten om vast een aantal leuke dingen op te slaan in mijn bookmarks. Dat maakt het shoppen zaterdag een stuk makkelijker ;). Als eerst deze geurkaars van Rituals. Ik hou van hun kaarsen maar vind ze toch altijd wel prijzig. Voor het nieuwe huis wil ik graag een nieuwe om zo snel mogelijk alle verf lucht weg te krijgen dus deze ga ik zeker even halen!

Het wordt buiten steeds kouder en dit jaar ben ik echt weer toe aan een nieuwe winterjas. Dit model van WE vind ik super, stoer maar toch vrouwelijk. Nu nog hopen dat ie ook lekker warm is..

Op mijn werk draag ik weinig anders dan shirts, het is er altijd zo warm! Dus ondanks dat de winter er aan komt ben ik nog steeds opzoek naar leuke tops voor de komende maanden. Deze zwarte van River Island ziet er uit als de perfecte basic die je ook prima over een legging kan dragen. Lekker comfi maar nog steeds fashionable. De geprinte top is ook van River Island, een beetje out of my comfort zone door de kleurtjes maar I love it!

En als laatst, schoenen! Zowel Sacha als Pro doen mee met glamourday. Deze winterse laarsjes komen van Sacha en zijn hopelijk relaxt genoeg om op te kunnen werken. Ik ren zoveel rond dat hakken echt geen optie zijn maar zo blijven mijn voeten toch lekker warm. De lage Allstars van Pro zijn misschien niet zo winter proof maar ze missen nog echt in mijn kledingkast.

Zo, dat waren ze! Mijn favorieten voor komende GlamourDay. Ga jij ook lekker shoppen en wat is je favoriete item van mijn wishlist?

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Denise
  09/24/2014 at 08:19

  Aaah wat een heerlijke items!

 • Reply
  chucky1012
  09/24/2014 at 08:53

  Dat zijn mooie fashionitems 😉

 • Reply
  mama
  09/24/2014 at 10:28

  koop de kaars maar krijg je geen bloemen voor je nieuwe huisje deal?
  xxxmama

 • Reply
  Daphne
  09/24/2014 at 11:07

  Superleuke items!

 • Reply
  Manon
  09/24/2014 at 12:56

  Zo leuk die reactie van je mama. Wat een leuke items! Ik vind de schoenen er tof uitzien.

 • Reply
  Anita
  09/24/2014 at 14:38

  Leuke items! En thanx 4thetip. Heb ook ’n winterjas nodig. Maar eh.., Glamour Day, Dolle Dwaze Dagen, Prijzencircus, Shopping Night, uitverkoop.., wie koopt er eigenlijk nog voor de ‘gewone’ prijs?

 • Reply
  Daily Cup of BlaBlaBla | Take a Sip
  09/24/2014 at 18:25

  Oeh ik vind die jas te gek! Zou die wel warm zitten? Heel gaaf model.

 • Reply
  saskia
  09/24/2014 at 20:18

  oeh die jas vind ik leuk!

 • Reply
  Bouchra
  09/25/2014 at 11:17

  Mooie items! Vooral die sneakers X

 • Leave a Reply