Lifestyle

Summer Loves

Oeps, vorige maand sloeg ik even over maar het weer tijd voor al mijn favorieten op een rijtje. Dit keer een Summer Loves! Normaal vindt je dit item maandelijks terug op Dreamdaily. Wat waren mijn favoriete momenten van de maand, mijn favoriete series, boeken en welke blogposts zijn mij het meeste bijgebleven? Nu dus al mijn favorieten van deze zomer op een rijtje!

Van welke dingen heb ik het meest genoten afgelopen maand?
Fotor083095443
• Het vieren van mijn moeders verjaardag in Amsterdam.

• Het halen van mijn Nike Challenge om 75km in een maand te lopen. Mijn zin om te rennen werd er wel wat minder door maar die badge maakte een hoop goed ;).

• Ons bezoekje aan Spa Zuiver, wat was dat genieten!

• Feestjes met mijn collega’s, echt, zij maken het werken bij Forever21 zo leuk!.

• De avond / nacht bij Sanja thuis. De hele nacht kletsen en heul veel eten.

• Carrotcake van de Drie Greafjes, geef me die maar elke dag.

• Het concertje van Mallory Knox, zo fijn om je favoriete bandje live te zien.

• Weekendjes doorbrengen in het huis van mijn schoonouders. Voelt net als vakantie!

• Het volbrengen van mijn eerste 16km. Afzien maar I did it! En het gevoel achteraf is echt niet te beschrijven.

Beauty Loves
Fotor083095156
Deze producten van The Body Shop verdienen absoluut een plekje in mijn Summer Loves. Ondanks dat de bodybutter voor vele misschien te heavy is tijdens de zomermaanden, vind ik het heerlijk om me er na een douche mee in te smeren. Daarnaast gebruik ik hem ook vaak als handcrème, puur omdat hij zo lekker ruikt ;). De scrub is net zo’n fijn product al gebruik ik hem wel vaker als een soort van douchegel dan echte scrub. Dat verklaard ook gelijk het feit dat de pot al bijna leeg is..

Blog Loves
Cider with Rosie is een van de fijnste lifestyle blogs die ik ken. Rosie neemt je mee in haar leven met de mooiste foto’s, lekkerste recepten en DIY’s. Heerlijk Engels en de perfect read met een lekkere kop thee.

Mijn motivatie voor het rennen haal ik afgelopen tijd van GirlsLove2Run. Wat die twee meiden allemaal voor elkaar krijgen maakt mijn 16km peanuts. Het meest jaloers ben ik op hun Two Oceans Run, die ze vorig jaar hebben gelopen. Het rennen van de mooiste marathon ter wereld wil toch iedereen? Als ik al die verhalen lees wil ik gelijk mijn schoenen aantrekken. Ik wil meer, verder, harder! ( die motivatie kan ook gelijk weer verdwenen zijn zodra er een regendruppel op mijn hoofd valt maar dat terzijde ) Dus mocht je nog opzoek zijn naar een flinke schop onder je kont neem dan zeker even een kijkje op hun blog!

Watch Loves
Fotor083094657
In de categorie vage series is Hemlock Grove zeker een winnaar. Ik denk niet dat ik ooit zo’n rare serie heb gevolgt maar toch blijf ik kijken. En dat komt echt niet alleen door het sexy hoofd van Landon Liboiron, de acteur die de rol van Peter op zich neemt. Om een of andere reden klopt alles en wordt je meegetrokken in het verhaal. Je moet er wel even in moet komen maar geef het een aflevering of drie en you’re hooked. Hemlock Grove in het kort? Klein dorpje, weerwolven, zwangere tieners, Famke Janssen en sex. Veel beter kan ik het niet omschrijven ben ik bang, je zal echt zelf moeten gaan kijken ;).

Ik hou van de Engelse Sherlock Holmes serie maar ja, veel afleveringen zijn dat natuurlijk niet. Toen kwam op Netflix opeens Elementry voorbij. Ook een serie met Sherlock Holmes in de hoofdrol maar dan Amerikaans. Watson is alleen in deze serie niet een man maar een vrouw gespeeld door Lucy Lu! De rol van Sherlock wordt een beetje op dezelfde manier neergezet als in de Engelse serie maar dat stoort me niet. per aflevering wordt er een zaak opgelost en op de achtergrond loopt een grotere verhaal lijn.

Read Loves
De film komt er bijna aan maar ik wilde de Maze Runner perse eerst lezen. Nu zit ik halverwege deel 2 en kan ik niet meer stoppen! Ik moest er wel even inkomen want je wordt vol in het verhaal gegooid maar nu wil ik alleen maar verder, verder, verder. Het boek draait om hoofdpersoon Thomas die op een dag wakker wordt in een groot doolhof. Hij heeft geen herinneringen meer en zijn enige doel wordt het vinden van de uitgang. Samen met de andere jongens probeert hij deze te vinden en daarnaast om te gaan met de grote Waarom vraag. Want wie heeft ze hier gebracht? Wie is hij eigenlijk en wat is er met de wereld buiten het doolhof aan de hand? Als je houd van boeken a la Hunger Games dan weet ik zeker dat ook de Maze Runner je aandacht op gaat eisen. Must READ!

En dat waren ze weer, mijn favorieten van de zomer! Ik vind het altijd zo leuk om deze post te schrijven en even terug te kijken naar tijd. Wat was jouw absolute summer favorite?

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Daphne
  09/03/2014 at 09:28

  Ohh al je producten van The Body Shop, geweldig!! <3

 • Reply
  Manon
  09/03/2014 at 12:49

  Leuke favo’s heb je!

 • Reply
  Griet
  09/03/2014 at 20:26

  Wat een leuke dingen heb je afgelopen maand gedaan 🙂
  Ik kan ook wel wat motivatie gebruiken om te lopen dus ik ga chickslove2run zeker eens checken!

 • Leave a Reply