Fashion Lifestyle

Vogue’s Fashion Night Out

Donderdag was het zo ver, het grootste modeblad van Nederland took over Amsterdam voor Vogue’s Fashion Night Out. Vorig jaar bezocht ik het evenement voor het eerst en ik wilde het ook dit jaar zeker niet missen!

Tijdens VFNO wordt mode gevierd op verschillende locaties in Amsterdam. Ik nam een kijkje bij de Bijenkorf.

voguesfashionnightout_dreamdaily (7 of 11)

voguesfashionnightout_dreamdaily (6 of 11)

Deze ketting is ontworpen door modeontwerper Mattijs van Bergen, en ja, het is een echte vlinder. Niet ieders smaak misschien maar mooi vond ik het wel! Je kan zijn werk trouwens dit weekend ook nog bewonderen in de Bijenkorf in Amsterdam.

voguesfashionnightout_dreamdaily (5 of 11)

Ook dit jaar waren er weer MOAM talks waarbij live bekende mode iconen werden geïnterviewd.  Ik was erg benieuwd naar het gesprek met Victoria Koblenko ( wat is die vrouw MOOI! ) en Marga Weimans. In een half uurtje werd er gepraat over hun visie op mode en de toekomst. Leuk!

voguesfashionnightout_dreamdaily (3 of 11)

En bij een bezoekje aan de Bijenkorf kan je een Frozz niet overslaan toch?

voguesfashionnightout_dreamdaily (8 of 11)

Aan het einde van de avond pakte we nog even de modeshow mee, zoals je ziet was het lekker druk!

voguesfashionnightout_dreamdaily (11 of 11)

voguesfashionnightout_dreamdaily (9 of 11)

voguesfashionnightout_dreamdaily (10 of 11)

De overige evenementen in de Bijenkorf vielen me een beetje tegen. Op veel plekken kon je op de foto met bijvoorbeeld een vintage tas of een item uit de nieuwe collectie, in de hoop een prijs in de wacht te slaan. Of je stond lang in de rij voor een gratis ijsje…beide niet echt mijn ding.  Maar dat maakt de avond niet minder leuk, alleen wat korter dan gepland! Volgend jaar ga ik dus toch ook echt eens de andere locaties van VFNO bezoeken ( bijvoorbeeld de P.C.Hoofdstraat ) om te zien wat daar te beleven is.

Heb jij VFNO bezocht?

 

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Manon
    09/06/2014 at 11:59

    Dat ziet er gaaf uit!

  • Leave a Reply