Lifestyle

A day at the Zoo

Zet mij in een dierentuin en ik heb de dag van mijn leven. Ik word er zo blij van! Ik kan uren kijken naar spelende babytijgertjes, otters die met eikels aan het jongleren zijn of knuffelen met geitjes. Vorige week ging ik een dagje met mijn vriend naar de Dierentuin in Amersfoort, in mijn ogen de fijnste van Nederland en mijn camera ging mee!

dierentuinamersfoort (2 of 8)

Een dag voordat we naar de Dierentuin gingen las ik op internet over de drie tijgerwelpjes. Ze waren pas net voor het eerst buiten geweest dus we hadden enorm mazzel dat we ze konden zien. Zo, zo schattig!!

dierentuinamersfoort (1 of 8)

Daar zijn de voeten van mijn katten niks bij….

dierentuinamersfoort (9 of 1)

dierentuinamersfoort (7 of 8)

Deze otters lagen te jongleren met eikeltjes, ik doe het ze niet na 😉

dierentuinamersfoort (6 of 8)

Hoopje aap.

dierentuinamersfoort (5 of 8)Nog meer tijgers..

dierentuinamersfoort (4 of 8)

En andere grote katten..

dierentuinamersfoort (3 of 8)Ook nog even langs de giraffe.

dierentuinamersfoort (8 of 8)

En het leukste van de dag, knuffelen met de geitjes!

Kan jij ook zo genieten van een dagje dierentuin?

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Daphne
  10/30/2014 at 09:42

  Wat een schitterende foto’s!

 • Reply
  Manon
  10/30/2014 at 12:23

  Wauw mooie foto’s, altijd leuk om naar de dierentuin te gaan!

 • Reply
  sam
  10/30/2014 at 14:45

  Ik ben zelf niet zo fan van dierentuinen, vind het meestal maar zielig eigenlijk. Je hebt wel mooie foto’s gemaakt, die tijgers! cute!

 • Leave a Reply