Travel

Ik mag weer!

Wooohooo wat een fijn iets om te mogen roepen op deze zaterdag ochtend.

IK GA ( WEER ) NAAR LONDEN! Eind November ga ik voor drie daagjes genieten van de stad en….. ik ga helemaal alleen! Mijn korte tripje vorig jaar was mij zo goed bevallen dat ik heb besloten om nu voor de full experience te gaan en te kijken of ik me ook meerdere dagen alleen kan vermaken.

Over dat bezig houden maak ik me niet zo druk, er is genoeg te doen! Maar vind ik het ook nog leuk na zoveel tijd met alleen mijn eigen gedachten? We gaan het zien. Ik ga in ieder geval opzoek naar leuke kerstcadeaus, een concertje bezoeken en als mijn voet het toelaat lekker hardlopen in Hyde Park en door de stad.

Natuurlijk ga ik ook weer elke dag in ploggen dus eind November kan je weer een flinke dosis Londen verwachten op Dreamdaily.

Pssst.. Ik wil graag iets leuks voor jullie meenemen als cadeautje, is er iets uit Engeland wat jij heel graag zou willen hebben? Let me know en wie weet zie je het voorbij komen in mijn December GiveAway!

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Josianne
  10/04/2014 at 07:57

  Yaayyyy, wat gaaf dat je dat gaat doen! Ik zoek al zó lang deze mok: http://lh4.ggpht.com/-XIzNwHpAlYc/UFrEhdewJpI/AAAAAAAAHT0/P4Yh5ZH_88k/iSale.jpg?imgmax=800 maar vorig jaar kon ik hem nergens vinden. Mocht je hem nu tegenkomen 😉

 • Reply
  Anita
  10/04/2014 at 09:24

  Fijn vooruitzicht. En alleen? Je kan het!!

 • Reply
  Sam
  10/04/2014 at 10:09

  ohh londen.. Leuk leuk leuk! En wat stoer dat je alleen gaat!

 • Reply
  Manon
  10/04/2014 at 11:37

  AAAH wat leuk zeg, have fun!

 • Reply
  Florence
  10/04/2014 at 12:29

  Oh wat fijn! Alvast succes & have fun!

 • Reply
  Daily Cup of BlaBlaBla | Take a Sip
  10/04/2014 at 14:12

  Leuk vooruitzicht! Neem je ons goed mee 😉

 • Reply
  Northflix
  10/09/2014 at 14:59

  Wat onwijs tof! Londen is echt één van mijn favoriete steden.
  Daar zou ik me ook zeker wel alleen vermaken!

 • Leave a Reply