Lifestyle

September Loves

Weer een nieuwe maand betekend tijd voor mijn September Loves! Je vindt dit item maandelijks terug op Dreamdaily. Wat waren mijn favoriete momenten van de maand, mijn favoriete series, boeken en welke blogs zijn mij het meeste bijgebleven?

Van welke dingen heb ik het meest genoten afgelopen maand?
Fotor0925154038
• Mijn nieuwe haarkleur, I love being a brunette!

• Wijnavondjes met mijn liefste vriendinnetjes.

• Op kraambezoek bij kittens Mo en Chu, wat een dotjes!

• Een te leuke Housewarming party bij een collega.

• Verkopen bij de IJhallen, zo gezellig!

• Eind september nog pannenkoeken kunnen eten in de tuin van mijn schoonmams.

• Chai thee van de M&S, beter dan die van de Starbucks!

• Te veel ijs eten met mijn lief, onze favoriet? Italiaans ijs van Tiramisu in hartje Hilversum.

• Blog middagjes bij de Starbucks.

Beauty Loves
Fotor0925154336
Mijn favoriete beautyproduct van September was de Rimmel Color Rush, in het begin van de maand heb je er al alles over kunnen lezen. Ondertussen heb ik ook nog een mooie rood tint aangeschaft en staat er een kleurtje ( die helaas niet in NL te koop is ) op mijn wishlist. Dit is het eerste lipproduct wat echt uren bij mij blijft zitten zonder voor droge lippen of velletjes te zorgen. Ideaal!

Blog Loves
Afgelopen maand heb ik enorm genoten van twee fashionblogs! Een aantal jaren geleden las ik alleen maar mode blogs maar was daar een beetje van af gestapt. Ze gingen me vervelen en de beauty en lifestyle blogs namen mijn interesse over. Maar nu heb ik een paar nieuwe favoriete waar ik weer graag op kijk voor wat inspiratie!

Als eerst de gorgeous Mary van Sundays Pearl. Haar stijl vind ik geweldig en zo veel liefde voor haar haar! Daarnaast vind ik haar fotografie erg tof, zeker als je bedenkt dat al haar foto’s worden gemaakt met een Iphone5!

En als tweede Roos-Anne, beter bekend als ModeRosa. Ik volg haar al jaren ( that sounds creepy ) maar ik hou van haar simpele looks. Veel leer, zwart en monochrome vind je terug op haar blog. Daarnaast is ze ook nog eens jaloersmakend mooi en zou zelfs een vuilniszak haar nog mooi staan!

Watch Loves
Fotor0925212545
Jaaa Expeditie Robinson is weer begonnen. Ik hou van deze serie! Extra leuk is dat ze er deze keer een nieuwe draai aan hebben gegeven door niet twee, maar drie kampen te hebben. Samen met mijn lief zit ik elke donderdag fanatiek op de bank. Kijken jullie ook?

Naast dat de leuke series op t.v. weer zijn begonnen is er ook een nieuw seizoen van Rizzoli & Isles, een hele leuke crime serie! Twee vrouwen, een detective een forensisch onderzoeker die samen verschillende moordzaken oplossen. De serie kijkt lekker weg en ik was in een weekend al weer door het nieuwe seizoen heen…

Read Loves
Deze maand geen read loves… ik heb namelijk helemaal geen tijd gehad om überhaupt een boek op te pakken. Volgende maand beter!

En dat waren ze weer, mijn favorieten van september! Ik vind het altijd zo leuk om deze post te schrijven en even terug te kijken naar tijd. Wat was jouw september favorite?

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Daily Cup of BlaBlaBla | Take a Sip
  10/02/2014 at 08:20

  Leuk zo een terugblik post. Haarkleur staat je fab!

 • Reply
  sam
  10/02/2014 at 11:16

  Leuk zo’n favo post! die kittens…. CUTE!! Ik lees nog niet zo lang mee dus vorige haarkleur? No idea maar bruin staat je goed!

 • Reply
  Kelly
  10/02/2014 at 13:08

  Leuke favorieten! 🙂

 • Reply
  Manon
  10/02/2014 at 15:06

  Super leuke favos !

 • Leave a Reply