Over mijn liefde over &Other Stories heb je al een hoop kunnen lezen, image my excitement toen ik hoorde dat er eindelijk een winkel ging openen in Amsterdam. Aan het lange wachten is nu een einde gekomen want sinds gister kan je gaan shoppen in de grote winkel aan de Heiligeweg ( een zijstraatje van de Kalverstraat ). Nog leuker is dat mijn oud collega daar nu verantwoordelijk is voor de Visual Merchandising dus ik kon niet wachten op een kijkje te gaan nemen.

andotherstories (3 of 4)

andotherstories (4 of 4)

andotherstories (1 of 4)

andotherstories (8 of 3)
Wauw, wauw, wauw!
De winkel is veel groter dan ik had gedacht en ziet er geweldig uit. Hier wil je toch in wonen? Ik was al eerder in de winkel in Londen geweest maar deze in Amsterdam is vele malen fijner. Er is enorm veel oog voor detail en alles is gedaan met een achterliggende reden.

andotherstories (5 of 1)
Naast veel mode en accessoires heeft ook de beautylijn een grote plek gekregen.  Er is make-up en er zijn ook verzorgingsproducten in verschillende geurlijnen. Mijn favoriet, de fig handlotion is er ook te halen! Deze beautyhoek is echt ideaal voor het vinden van leuke cadeautjes die er net even wat specialer uit zien dan de ” gewone ” bodyproducten maar nog prima betaalbaar zijn.

andotherstories (2 of 4)

andotherstories (6 of 1)
Ik kon natuurlijk niet met lege handen naar huis. Ik ben stiekem verliefd geworden op een van hun mooie tassen maar daar moet ik nog even voor doorsparen..Alle tassen zijn van echt leer dus de prijzen liggen gemiddeld boven de €100,-.

Voor nu koos ik deze ring en armband. Al de &Other Stories sieraden zijn nikkelvrij dus gaan lang mee en zorgen niet voor irritatie op je huid. Zowel de ring als de armband koste me €15,- per stuk. Leuke prijsjes toch? Ik ben er in ieder geval super blij mee en ik weet zeker dat ik snel terug ga voor meer 😉

Ga je binnenkort naar Amsterdam? Zet dan zeker een bezoekje op de planning!
Beauty en Fashion gemixt in een van de mooist ingerichte winkels die ik ooit heb gezien. You just gotta love &Other Stories.
Heb jij al een kijkje genomen?

handtekening
Follow on Bloglovin

4 REACTIES
 • Dionne

  Ziet er heel gaaf uit!

 • Josianne

  Huh? Aan de Heiligeweg? Daaaaaag salaris!

 • Marloes

  Wat leuk dat je erbij was. De winkel ziet er zo mooi uit! Ik ben heel benieuwd!

 • Indira

  Nog nooit van gehoord, maar het ziet er wel uit als een winkel waar ik lang rond kan neuzen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.