Woensdag is het zo ver, mijn reisje naar Londen! Zo als je misschien wel weet ga ik in mijn eentje drie dagen die kant op. Mensen kijken me telkens vreemd aan als ik dat vertel maar ik heb er zo veel zin in! Er zijn een aantal dingen die ik zeker ga doen. Kijk je mee?

252b16961c47f99a0c5eef5e6166d252
Winter Wonderland

Sinds twee weekjes is Hyde Park omgetoverd tot Winter Wonderland. Kraampjes, attracties, schaatsbaan en ijsculpturen zorgen ervoor dat je het ultieme Kerstgevoel krijgt, tenminste, dat zeggen ze! Je kan het gratis bezoeken dus ik ga hier zeker even kijken.

harrods-harrods-frontage-0d9b3c56046b5fff8a1a0e99aa665e99

Kerstafdeling Harrods / Selfridges

Nog meer kerstinspiratie ga ik opdoen bij de Kerstafdeling in zowel Harrods als Selfridges. Deze warenhuizen pakken altijd helemaal uit met kerst, zo leuk om te zien!

Mallory Knox

De rede dat ik mijn tripje precies in komende week heb geplant is omdat een van mijn favoriete bandjes een optreden geeft. Extra leuk dus want daar ga ik woensdagavond gelijk naar toe. Een beetje spannend wel om hier in mijn eentje naar toe te gaan maar het komt vast goed.

Shoreditch Grind 114

Koffie, koffie en nog meer koffie

Naast shoppen en dingen bezoeken wil ik ook echt even tot rust komen in Londen. Ik heb een aantal leuke koffie tentjes opgezocht waar ik lekker naar ga ploffen met een boek.

Ahhh ik kan niet wachten! Ik ga natuurlijk elke dag ploggen dus van donderdag tot zaterdag zal je elke dag een London Blogpost kunnen verwachten.

handtekening
Follow on Bloglovin

photocredit: Visitlondon & Shoreditch Grind

7 COMMENTS
 • Eline

  Wauw, heerlijk om je liefde voor Londen te zien, nu wil ik er ook weer naar toe!

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla

  Oh wat knap dat je alleen gaat. Dit staat ook echt op mijn lijstje, alleen naar een grote stad, zonder man en kinderen.
  Heel benieuwd naar alles en veel plezier!

 • Laura - Essential Honesty

  Ik lees hier even mee, want binnen enkele weken ga ook ik naar Londen! Ik ga zeker eens naar Hyde Park! Ziet er .. WAUW uit!

 • Fleur

  Wat gaaf allemaal, have fun !

 • sam

  Nu is dit lees wil ik ook wel weer een keertje terug naar Londen 🙂

 • Anouk

  Leuk dat je gaat Ploggen! VInd het zo leuk om te zien wat mensen allemaal doen op zo’n tripje. Londen is fijn, ik mag 12 december weer. Dus kom maar op met die koffietentjes tips;)!

 • Maaike Foks

  Wat fijn dat je bijna gaat! Ik had naar The GoodLife Eatery willen gaan maar daar is het helaas niet van gekomen, schijnt een heel fijn nieuw tentje te zijn.
  Daarnaast zou ik zeker een ontbijtje pakken bij Bills :). Veel plezier!

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.