Beauty Lifestyle

London Wishlist

Het aftellen kan eindelijk beginnen. Over precies twee weekjes zit ik op dit moment in de trein richting Schiphol. Op weg naar Londen voor drie heerlijke dagen genieten, en natuurlijk shoppen! Ik maakte weer een kleine wishlist met items die ik graag mee naar huis wil nemen.

londonwishlist

Als eerst dit plaatje van een bronzer van Marc Jacobs. De Marc Jacobs make-up lijn is te koop bij de MJ Store op Mount Street, slechts tien minuutjes lopen vanaf Oxford Street. Grote kans dat ik daar even binnen stap!

Dit wenkbrauw potlood van Soap&Glory wilde ik de vorige keer al mee naar huis nemen maar hij was overal uitverkocht. Niet zo gek want hij wordt genoemd als DE dupe voor de Anastacia Brow Wiz. Hopelijk kan ik hem dit keer wel in het schap vinden want ik ben heel benieuwd.

De dag voor mijn vertrek komt het boek van een van mijn favoriete Youtubers uit. Girl Online is geschreven door Zoe ( die de meeste van jullie vast wel kennen ) en lijkt me de perfecte chicklit om lekker onderweg in de metro uit te lezen.

De zoektocht naar een perfecte tas gaat ook plaats vinden in Londen. Ik mis namelijk een goede schoudertas! Ik heb natuurlijk mijn mooie Marc Jacobs maar deze is niet altijd handig voor bijvoorbeeld concerten of een dagje shoppen. Deze van Topshop vind ik erg mooi maar of dit ook het exemplaar wordt wat ik mee naar huis ga nemen..

Over de Pixi Glow Tonic hoor ik niks dan goede verhalen dus tijd om hem eens te gaan proberen! Ik mis nog een fijne tonic in mijn skincare routine, wie weet wordt het deze wel?

Revlon Colorburst Matte lippencils geven een perfecte matte finish en een langhoudend kleurtje, me like!

Bijna standaard op mijn wishlist zijn is de Barry M nagellak, elke keer neem ik wel een paar nieuwe kleurtjes mee naar huis! Het is de enige nagellak die het bij mij langer dan twee dagen volhoud.

En last, but not least, broeken! Ik heb echt een tekort aan leuke broeken in mijn kast en daar moet verandering in komen. Ik haat het om broeken te passen ( wie niet?! ) maar ik hoop toch in ieder geval een leuk paar mee naar huis te nemen. Dit is een Topshop Leigh Jeans, ik heb er al twee van in de kast hangen en ze zitten heerlijk.

En dat is het. mijn wishlist! Ik kan echt niet wachten tot het zo ver is, zullen we de komende twee weken even doorspoelen?

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  11/12/2014 at 09:47

  Mijn Londen-wishlist ziet er een beetje gelijkaardig uit 😀

 • Reply
  Rosanne
  11/12/2014 at 14:15

  Wat een heerlijke wishlist heb je gemaakt zeg! liefs x

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  11/12/2014 at 16:34

  Wat een heerlijke wishlist! Alvast heel veel plezier!

 • Reply
  Manon
  11/12/2014 at 17:30

  Wat een leuke wishlist !

 • Reply
  Amy
  11/12/2014 at 20:50

  Ahhh, Zoe’s boek wil ik ook erg graag! Die ga ik dan ook zeker weten bestellen

 • Reply
  Esra
  11/13/2014 at 01:18

  Leuke wishlist! X

 • Leave a Reply