Lifestyle

It smells like Home

Er zijn maar weinig dingen zo fijn als de geur van thuiskomen, toch? Na een vakantie of naar een lange dag op het werk. Zodra je die deur open doet ruikt het naar thuis. Nu de wintermaanden echt zijn aangebroken vind ik niks fijner dan kaarsjes aan en de gordijnen dicht, lekker knus. En daarbij hoort ook een geurkaars!

underafigtree (3 of 4)

Mijn favoriete geurkaars is deze van Rituals Under a Fig Three. Een subtiele geur die voor mij gelijk staat aan Thuis. Toen ik vorige maand verhuisde kreeg ik deze van mijn mams om het zo snel ons eigen plekje te maken.

underafigtree (2 of 4)Is het geen plaatje?

underafigtree (4 of 4)

Eigenlijk kan ik maar weinig vertellen over een kaars.. Buiten dat hij super lekker ruikt, lang meegaat ( zo’n 50 uur ) en een kadootje is om te krijgen. De geur is lastig uit te leggen, het is een frisse maar tegelijk ook warme geur. Niet zo overheersend waardoor mijn lief hem ook aangenaam vind en hij komt in een mooi donker glas. En verder, ja verder is het gewoon een kaars.

Waarom dan toch deze blogpost?

Gewoon, omdat er niks zo fijn is als de geur van thuis!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Marissa
  11/13/2014 at 10:14

  Ah, ik heb ‘m ook. Hij is zo heerlijk!!

 • Reply
  sam
  11/13/2014 at 13:16

  ik ga de volgende keer even snuffelen als ik bij Rituals ben 🙂

 • Reply
  Lisa
  11/13/2014 at 16:48

  Klinkt goed! Maar ik ben nu wel benieuwd hoe hij écht ruikt, haha. Zal volgende keer dat ik bij Rituals ben ook even ruiken!

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  11/13/2014 at 18:39

  oh heel leuk lijkt me dit
  hun producten ruiken altijd zo lekker dus dat zal deze ook wel doen

  liefs
  Karlien

 • Leave a Reply