Een tijdje geleden liepen mijn vriend en ik binnen bij restaurant 22HIGH in Amersfoort. Een nieuw concept waarbij je een vast bedrag betaald waarvoor je vervolgens onbeperkt mag eten van het uitgebreide buffet. Klinkt misschien als een ordinaire vreetschuur maar ik was enorm nieuwsgierig!

Restaurant22high (2 of 8)

Een grote eter ben ik niet dus een all you can eat restaurant is normaal niet echt iets voor mij. Maar doordat ik geen grote eter ben vind ik het ook lastig om nieuwe dingen te proberen. En juist daarvoor is een restaurant als 22high geschikt!

Restaurant22high (1 of 8)

Restaurant22high (3 of 8)

Restaurant22high (4 of 8)

Zoals ik net al aangaf betaal je een vast bedrag (€32), hiervoor mochten we twee uur onbeperkt eten en drinken. Als je alcohol erbij wilt dan kan je dit extra toevoegen aan je rekening.

Er is echt van alles! Zo kan je verse pasta laten maken, kiezen uit verschillende soorten vlees en vis of een salade samenstellen uit de saladebar.

Restaurant22high (5 of 8)
Voor mijn eerste gang liet ik een biefstukje klaarmaken ( dit wordt gebakken door een kok waar je bijstaat ) en nam ik wat brood en andere kleine tapas.

Restaurant22high (6 of 8)
Bord 2 deelde ik samen met mijn lief, ik ben namelijk geen viseter maar wilde toch graag eens sushi proberen ( geen geslaagde actie trouwens ).

Restaurant22high (7 of 8)
En ja… er is ook een toetjes buffet.

Restaurant22high (8 of 8)
Oeps, dit was bord nummer 2..

Eigenlijk vond ik mijn bezoekje aan 22High heel leuk. Vooral het vers gemaakte eten was enorm lekker, ja je pakt ook wel eens iets waarvan de smaak ver te zoeken is maar ach, dan pak je toch gewoon wat anders? Het is dan ook meer de belevenis waar je voor gaat dan perse een culinair hoogstandje. Dus als je eens opzoek bent naar wat anders dan zou ik zeker eens een kijkje gaan nemen.

handtekening
Follow on Bloglovin

2 REACTIES
  • sam

    Oh wauw, dat ziet er allemaal echt heel lekker en ook netjes uit! Jammer dat het wat ver weg is..

  • Manon

    Dat ziet er lekker uit, ik hou alleen niet van sushi , maar de rest ziet er top uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.