Een tijdje geleden viel er een mailtje in mijn inbox, of ik het leuk vond om mijn foto’s te laten afdrukken op een uniek materiaal? Nou, daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken! Normaal print ik mijn foto’s enkel op gewoon fotopapier of in een album maar nu koos ik een van mijn leukste Londen foto’s om af te laten drukken op hout. Ik was zo benieuwd hoe dat er uit zou gaan zien.

fotoophout (1 of 3)

Een klein weekje na mijn bestelling op FotoOpHout stond er een groot pakket op me te wachten. Ik was gelijk enorm verrast door de kwaliteit van de print! Ik was bang dat door de structuur van het hout veel details van mijn foto verloren zou gaan maar niks was minder waar. De foto is duidelijk en de kleuren zijn helder.

Het hout geeft de foto net wat extra’s en maakt het een echte eyecatcher in mijn huisje. Op bovenstaande foto heb ik het licht er zo op laten vallen dat je kan zien wat hoe het hout door de foto heen komt. Het lijkt trouwens alsof er wat vlekjes op zitten maar dit is de weerspiegeling van het Londen Eye vanuit waar deze foto is gemaakt ;).

fotoophout (3 of 3)

Het enige wat ik was jammer vind zijn de grote plankjes aan de achterkant, dit had wel wat subtieler gemogen want nu hangt het hout standaard een stuk van de muur af. Gelukkig heb ik daar verder geen last van want de foto krijgt een mooie plek op de kast!

Ik heb mijn foto laten afdrukken op 30×40 cm Vurenhout, €40,97.
Heb jij wel eens een foto laten afdrukken op hout?

* Dit item is gesponsord door Fotoophout / CanvasCompany

handtekening
Follow on Bloglovin

7 REACTIES
 • Denise

  Oh wat tof!! Dit is een goed idee voor mijn foto’s uit Valencia!

 • Josianne

  Ziet er heel tof uit! Ik heb zelf een foto op canvas en een op glas, dat ziet er ook heel mooi uit 🙂

 • Anita

  Leuk!
  (Denk dat die plankjes aan de achterkant er zijn om kromtrekken tegen te gaan)

 • sam

  Super gaaf! Leuk dat je dit mocht uitzoeken 🙂

 • Manon

  Wat een mooie foto!

 • Anouk

  Heel erg gaaf! Zo tof om een mooi moment op zo’n manier vast te leggen.

 • Lisa's Beautybabbels

  Heel erg gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.