Lifestyle

Girl Online

Een van mijn geshopte items uit Londen is het eerste boek van Zoe Sugg, beter bekend als Zoella. Zoe is de aller eerste youtuber die ik des tijds ben gaan volgen en nu, jaren later, is ze uitgegroeid tot een ware celebrity. Ik wist voor dat ik het boek kocht al dat ik met mijn 26 jaar niet helemaal meer binnen de doelgroep zou liggen maar ik was zo benieuwd dat ik me daar niks van aantrok.

Het boek is lijkt misschien nogal groot en lomp maar hij is licht als een veertje, best gek voor een hardcover! Dit maakt hem in ieder geval prima om mee te nemen op een treinritje of op vakantie. Het verhaal leest lekker weg, geen ingewikkeld gedoe en als je Zoe’s blog kent herken je absoluut haar schrijfstijl er in terug. Daarnaast zijn er ook duidelijke knipogen naar haar eigen leven en de struggels waar ze de afgelopen jaren mee heeft moeten dealen.

girlonline (31 of 3)

Zoals ik al eerder zij, ik ben inderdaad niet de doelgroep. Het boek is echt gericht op jonge meiden rond de 15 / 16 jaar. Maar toch vond ik het verhaal wel vermakelijk en wilde ik graag doorlezen om te weten hoe het af zou lopen!

Conclusie? Een prima eerste boek van Zoe en ik hoop dat ze met de jaren wellicht ook een wat oudere doelgroep aan wil gaan spreken met haar schijfkunsten.

girlonline (32 of 3)

Is Engels lezen niet helemaal je ding? Het boek is vanaf eind januari in het Nederlands te bestellen via bol.com

Heb jij het boek van Zoe al gelezen of wil je dat misschien gaan doen?

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Amy
  12/03/2014 at 09:25

  Ik ben hem nu aan het lezen! Tot nu toe bevalt het goed (:

 • Reply
  Saskia
  12/03/2014 at 10:49

  Oh ik ben heel benieuwd! Mijn zusje (die wel in de leeftijdscategorie valt) heeft hem op haar kerstwensenlijstje gezet, dus dan kan ik hem vast ook wel een keertje lenen. Fijn dat het niet zo’n zwaar boek is, dat vind ik altijd zo vervelend als je een heel gewicht moet vasthouden.

 • Reply
  Manon
  12/03/2014 at 19:17

  Ik wacht even tot eind januari !:D

 • Reply
  Rachel
  12/03/2014 at 22:01

  niet helemaal mijn ding heb die van michelle phan waar ik erg blij mee ben!

 • Leave a Reply