Lifestyle

Rewind 2014 – Mijn favoriete Blogposts

Afgelopen jaar schreef ik 201 blogpost. Toen ik dat zag gaf ik mezelf toch even een klopje op mijn schouder. Dat zijn er namelijk best veel! Gemiddeld kwamen er dus zo’n 20 artikelen per maand online op Dreamdaily. In deze Rewind laat ik je mijn favoriete blogposts van het afgelopen jaar zien. De blogs waar ik zelf het meest trots op ben en die nog echt in mijn geheugen gegrift staan.

generationglamour_dreamdaily-7-of-7

Begin van het jaar schreef ik over het Birthday Issue van Glamour met daarin interviews met 100 van Nederlands meest succesvolste, inspirerende en creatiefste vrouwen. Ik pak deze glamour nog vaak om inspiratie en motivatie op te doen!

theculywayoflife_dreamdaily-9-of-4

Mijn favoriete recept van 2014 is toch wel deze taart uit het boek van Culy.nl. Door iedereen te maken en telkens weer een succes op verjaardagen.

hemapersdag_dreamdaily-11-of-24

Een van mijn eerste bloguitjes was dit bezoekje aan het HEMA hoofdkantoor in Amsterdam. Leuk om aan terug te denken!

dreamdaily_carrotcake-1-of-21-610x337

Nog een taart die ik vaak maakte het afgelopen jaar was deze CarrotCake van Bagels&Beans. Yum!

londendag1_dreamdaily-27-of-43-610x337

By far mijn favoriete blogposts zijn mijn plogs uit Londen. Dit was dag 1 waarbij ik de Southbank ontdekte.

londendag3_dreamdaily-8-of-17

En mijn favoriete dag van het jaar is ook vastgelegd in een plog, namelijk mijn bezoekje aan SlamDunk!

londendag4_dreamdaily-23-of-28

Regenachtig Brighton mag ook niet ontbreken.

spazuiver-10-of-11-610x337

Mijn favoriete uitje in Nederland waren mijn twee dagen bij Spa Zuiver. Echt, als je hier nog nooit geweest bent doe dat dan in 2015! Je komt namelijk als herboren terug. Lekker sporten, zwemmen, goed eten en relaxen. Geen computers of telefoons in de buurt, gewoon even helemaal niks. Wanneer mag ik weer 😉 ?

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  12/26/2014 at 11:39

  Ah, wat een leuke samenvatting van het jaar 2014! Hopelijk brengt 2015 even leuke momenten voor je mee!

 • Reply
  Manon
  12/26/2014 at 11:42

  Leuk om te zien, sommige kende ik nog helemaal niet!

 • Leave a Reply