Lifestyle

My 2015 Goals

Dat 2015 voor mij niet zo denderend is begonnen probeer ik maar snel te vergeten. Een schone lij en gewoon even opnieuw starten. Dit jaar wil ik wat bewuster om gaan met het behalen van bepaalde doelen. Er echt voor gaan en niet verwachten dat alles maar op mijn pad komt. Daarom dit jaar ook geen enorme lijst maar realistische punten die ik, als ik er gewoon echt voor ga, prima zou moeten kunnen halen!

Snowdon-Sunrise-Snowdonia-Landscape-Photography
Reizen
Het eerste tripje dit jaar staat al in de planning, hoe kan het ook anders want ons jaarlijkse weekje Londen komt er weer aan. Maar dit keer toch wat anders dan vorige jaren want we willen dit keer 8 dagen in de UK verblijven. Met een bezoek aan het SlamDunk Festival en het Camden Rock Festival de week erop. Omdat 8 dagen Londen misschien wat veel van het goede is pakken we de trein richting Wales voor een bezoekje aan Snowdonia. Ik kan niet wachten!

Rome, Rome en nog eens Rome! Al lang bovenaan ons wensen lijstje maar het komt er telkens maar niet van. Daar moet nu toch echt eens verandering in gaan komen.

En als laatste zou een tripje naar de zon me nog heel gelukkig maken. Een weekje in een resort met onze reet in de zon. Ook dat hebben we in onze vijf jaar samen nog nooit gedaan..

Werk
Werk is een rollorcoaster geweest afgelopen jaar dus wat mij betreft mag dat in 2015 wel even wat rustiger worden. Ik zit nu goed op mijn plek en ik hoop mijn kansen als Stylist volledig te kunnen benutten. Mijn ultieme doel voor dit jaar? Ervoor zorgen dat ik een officieel stylist contract krijg bij Forever21, want ondanks dat ik al heel blij ben dat ik het werk mag doen, voelt dat toch wel als de slagroom op de taart.

Naast mijn carrière bij Forever wil ik in 2015 ook vol voor mijn eigen websites gaan. Waaronder natuurlijk Dreamdaily, Prootch en mijn nieuwe ( nog geheime ) project.

Nou volgens mij heb ik genoeg te doen in 2015! Natuurlijk zijn er ook nog een aantal persoonlijke doelen die ik heb voor dit jaar maar die hou ik lekker even voor mezelf ;). Mocht ik ze behalen dan horen jullie ze zeker weten!

Heb jij doelen voor jezelf gezet?

fotocredit Snowdonia : Jamesgphotography

handtekening

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Josianne
  01/14/2015 at 07:34

  Leuke doelen heb je voor jezelf opgesteld, en allemaal goed haalbaar volgens mij! Heb je dit jaar geen hardloopgerelateerd doel? Of staat die op je lijstje die je voor jezelf houd? πŸ˜‰

  • Reply
   Maaike Foks
   01/15/2015 at 19:56

   Nee dit jaar helaas geen hardloop doelen πŸ™ mijn doel was eerst drie We Own the Night runs te doen door heel Europa heen. Maar momenteel heb ik nog wekelijks last van mijn voet dus probeer ik de lat voor mezelf zo laag mogelijk te houden.. Moeilijk, maar beter dan de hele tijd teleurgesteld te zijn! En, wie weet haha als mijn lichaam het toe laat sta ik dit jaar toch aan de start van de Dam tot Dam πŸ˜‰

   X

 • Reply
  Rachel
  01/14/2015 at 11:04

  erg leuk zeg veel succes!

 • Reply
  Manon
  01/14/2015 at 16:56

  Mooie doelen! Succes πŸ™‚

 • Reply
  Lies
  01/14/2015 at 17:56

  Mooie doelen heb je voor 2015! Ik wens je er ook heel veel succes mee!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  01/14/2015 at 21:54

  Wat een leuke doelen πŸ™‚

 • Reply
  Bente
  01/15/2015 at 10:19

  Mooie doelen! En Rome, ik ben er vorig jaar voor het eerst heen geweest en echt heeel erg de moeite waard!
  Na heel veel stedentrips ben ik dit jaar ook heel erg toe aan een week (of twee) zon, bikini, cocktail en heel weinig doen!

 • Leave a Reply