Ontbijten buiten de deur voelt toch een beetje alsof je op vakantie bent. Zeker als de locatie in kwestie ook nog eens aan de andere kant van het land is! Voor mij dan wat Rotterdam is toch even treinen. Maar dat had ik graag over voor een bezoekje aan de Ontbijtbar!

deontbijtbar_dreamdaily (8 of 5)

deontbijtbar_dreamdaily (1 of 5)

deontbijtbar_dreamdaily (7 of 5)

De Ontbijtbar is een samenwerking concept van een aantal Rotterdamse leveranciers die gezamenlijk een heerlijk ontbijtje op tafel toveren. Op een perfecte locatie op nog geen twee minuten van Rotterdam Centraal hebben ze een klein pand omgetoverd tot een knusse huiskamer.

De sfeer in de Ontbijtbar is heerlijk relaxt. Een beetje hipster, zoals je nu veel tentjes ziet maar mij hoor je niet klagen. Ik hou van het stijltje! Je kan rustig boven gaan zitten om eens goed bij te kletsen met vrienden of om even te werken, aanschuiven aan de grote leestafel of even snel een koffie achterover slaan aan de bar.

deontbijtbar_dreamdaily (10 of 5)

Mijn keuze voor ontbijt was snel gemaakt, pancakes met blueberry’s en maple syrup.  Niet gezond, wel lekker ;)!

deontbijtbar_dreamdaily (9 of 5)Mijn collega koos voor Eggs benedict met zalm en ook hij was aangenaam verrast.

deontbijtbar_dreamdaily (6 of 5)

Een aantal koffie’s later was het helaas weer tijd om door te gaan.  Het is jammer dat de Ontbijtbar voor mij zo ver reizen is want anders zou ik hier zeker vaker neerploffen. Niet alleen als excuus om de pannenkoeken nogmaals te bestellen maar ook om te genieten van het sfeertje. Ik ging trouwens langs op vrijdagmorgen en het was helemaal niet druk. Ik las echter dat dit in het weekend vaak wel anders is.. even slim plannen dus mocht je net als ik de trein pakken!

De Ontbijtbar is tijdelijk dus mocht je ook een bezoekje willen brengen wacht dan niet te lang!

handtekening

9 REACTIES
 • Kim

  Oh wat ziet dat er heerlijk uit! Leuk om te zien hoe mensen samenwerken.

 • Sanae

  Wat een ontzettend leuk concept!

 • sammie

  Jammer dat zoiets dan maar tijdelijk is! Ik woon in Nijmegen dus het is mij te ver maar het ziet er wel erg goed uit!

 • Manon

  Wat ziet die ontbijtbar er leuk uit! Die pancakesz zien er ook yummy uit zeg!

 • Anita

  Hmm.., moet binnenkort naar Rotterdam.., denk dat ik maar vroeg ga 🙂

 • Lies

  Wat ziet het er daar leuk en gezellig uit en het eten lijkt mij ook erg lekker!

 • Maaike Foks

  Zeker doen! X

 • Maaike Foks

  Ja heel jammer! Al zijn ze wel al over de 4 geplande maanden heen dus wie weet ;)….

 • Anoeska

  Ziet er gezellig uit, ik woon niet al te ver weg van Rotterdam dus misschien eens een keer buurten. Jammer dat het tijdelijk is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.