DreamTasty Food Hotspots Overig

Hotspot : De Ontbijtbar

Ontbijten buiten de deur voelt toch een beetje alsof je op vakantie bent. Zeker als de locatie in kwestie ook nog eens aan de andere kant van het land is! Voor mij dan wat Rotterdam is toch even treinen. Maar dat had ik graag over voor een bezoekje aan de Ontbijtbar!

deontbijtbar_dreamdaily (8 of 5)

deontbijtbar_dreamdaily (1 of 5)

deontbijtbar_dreamdaily (7 of 5)

De Ontbijtbar is een samenwerking concept van een aantal Rotterdamse leveranciers die gezamenlijk een heerlijk ontbijtje op tafel toveren. Op een perfecte locatie op nog geen twee minuten van Rotterdam Centraal hebben ze een klein pand omgetoverd tot een knusse huiskamer.

De sfeer in de Ontbijtbar is heerlijk relaxt. Een beetje hipster, zoals je nu veel tentjes ziet maar mij hoor je niet klagen. Ik hou van het stijltje! Je kan rustig boven gaan zitten om eens goed bij te kletsen met vrienden of om even te werken, aanschuiven aan de grote leestafel of even snel een koffie achterover slaan aan de bar.

deontbijtbar_dreamdaily (10 of 5)

Mijn keuze voor ontbijt was snel gemaakt, pancakes met blueberry’s en maple syrup.  Niet gezond, wel lekker ;)!

deontbijtbar_dreamdaily (9 of 5)Mijn collega koos voor Eggs benedict met zalm en ook hij was aangenaam verrast.

deontbijtbar_dreamdaily (6 of 5)

Een aantal koffie’s later was het helaas weer tijd om door te gaan.  Het is jammer dat de Ontbijtbar voor mij zo ver reizen is want anders zou ik hier zeker vaker neerploffen. Niet alleen als excuus om de pannenkoeken nogmaals te bestellen maar ook om te genieten van het sfeertje. Ik ging trouwens langs op vrijdagmorgen en het was helemaal niet druk. Ik las echter dat dit in het weekend vaak wel anders is.. even slim plannen dus mocht je net als ik de trein pakken!

De Ontbijtbar is tijdelijk dus mocht je ook een bezoekje willen brengen wacht dan niet te lang!

handtekening

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Kim
  01/28/2015 at 08:15

  Oh wat ziet dat er heerlijk uit! Leuk om te zien hoe mensen samenwerken.

 • Reply
  Sanae
  01/28/2015 at 11:52

  Wat een ontzettend leuk concept!

 • Reply
  sammie
  01/28/2015 at 12:00

  Jammer dat zoiets dan maar tijdelijk is! Ik woon in Nijmegen dus het is mij te ver maar het ziet er wel erg goed uit!

  • Reply
   Maaike Foks
   01/30/2015 at 13:51

   Ja heel jammer! Al zijn ze wel al over de 4 geplande maanden heen dus wie weet ;)….

 • Reply
  Manon
  01/28/2015 at 12:45

  Wat ziet die ontbijtbar er leuk uit! Die pancakesz zien er ook yummy uit zeg!

 • Reply
  Anita
  01/28/2015 at 15:29

  Hmm.., moet binnenkort naar Rotterdam.., denk dat ik maar vroeg ga 🙂

 • Reply
  Lies
  01/28/2015 at 20:27

  Wat ziet het er daar leuk en gezellig uit en het eten lijkt mij ook erg lekker!

 • Reply
  Anoeska
  01/31/2015 at 15:32

  Ziet er gezellig uit, ik woon niet al te ver weg van Rotterdam dus misschien eens een keer buurten. Jammer dat het tijdelijk is!

 • Leave a Reply