Lifestyle Londen Loves

London Loves : Londen in Stijl

Mijn laatste Londen Loves was al weer een tijdje geleden. Maar nu januari bijna ten einde is ben ik al weer druk mijn volgende tripje aan het boeken. Voor Kerst kreeg ik dit geweldige boek vol met leuke hotspots. Wil jij Londen ook wel eens van een andere kant zien? Dan is dit boek echt iets voor jou!

londeninstijl_dreamdaily (1 of 6)

londeninstijl_dreamdaily (2 of 6)
Als vormgever ben ik een sucker voor mooie covers, goed papier etc. Dit boek is wat dat betreft perfect. Het compacte formaat, lichte gewicht en de matte finish van het papier laten mijn hartje sneller kloppen.

Maar goed door naar de inhoud van het boek, iets wat voor jullie waarschijnlijk een stuk interessanter is ;). Dit boek is niet geschreven om je voor de zoveelste keer te wijzen op alle ( geweldige daar niet van ) bekende plekken in de stad. Je zal Selfridges of Liberty’s hier dus niet in vinden. Wat je wel vind zijn leuke koffie tentjes, restaurantjes, unieke hotels en bezienswaardigheden. Dit alles is opgedeeld in verschillende wijken, handig want zo kan je alles makkelijk vinden!

londeninstijl_dreamdaily (3 of 6)

londeninstijl_dreamdaily (4 of 6)

londeninstijl_dreamdaily (5 of 6)

Tussendoor vind je interviews met interessante Londenaren die je vertellen waarom hun stad zo geweldig is.

Ik ben in ieder geval blij verrast met dit boekje en ben nu ongeveer halverwege. Omdat het zo leuk is geschreven voelt het niet echt als een reisgids, je wilt elk plekje gaan ontdekken en het leest bijna als een gewoon lees boek. Ik ben in ieder geval al druk met post-its aan de weer om de leukste plekken te markeren.

Londen in Stijl is niet zo makkelijk in de boekwinkel te vinden ( begreep ik van mijn mam de kerstman ) maar online via bol.com zo te bestellen voor €19,95

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rosanne
    02/05/2015 at 00:50

    Deze heb ik al wel eens voorbij zien komen, hij lijkt me erg leuk om te hebben! Ik kwam hem in Londen vorige week toevallig wΓ©l tegen in een boekwinkel, haha. Blijkbaar bestaat hij dus ook in het Engels πŸ™‚

  • Leave a Reply