Lifestyle

Qbic Hotel Amsterdam

Dat een goede overnachting in een modern niet duur hoeft te zijn bewijst het Qbic Hotel in Amsterdam Zuid. Ik verbleef er een tijdje terug voor een aantal nachten en ben super enthousiast!

Ok, het hotel zit niet midden in het stadcentrum maar wel maar tien stappen verwijderd van het WTC Station. Je bent dus in no time met de metro in de stad. Helemaal niet nodig trouwens hoor dat tripje naar het centrum want Amsterdam Zuid is hartstikke leuk!

Bij binnenkomst word ik vriendelijk begroet door een jongen die achter een computer staat en die me met twee klikken snel inchecked. Niks geen afstandelijke balie voor me snufferd maar een gezellige huiselijke lobby waar een aantal mensen op een laptop zitten te werken. Hier hou ik van!

qbichotel_amsterdamzuid (2 of 5)
Pas als ik mijn kamer binnen loop merk ik dat ik een gratis upgrade heb gekregen. Om kosten te besparen koos ik voor een kamer zonder raam ( dat ben ik gewend uit het Tune Hotel in Londen ) maar in deze kamer zit toch echt een enorm raam wat me uitzicht bied over Amsterdam Zuid. Kijk, daar scoren ze dus gelijk al extra punten ;).

qbichotel_amsterdamzuid (1 of 5)
De kamers zijn groot en modern ingericht. Meteen rechts is de “ cube “ met daarin de badkamer. En uhm ja… daar mist iets, namelijk een deur. De gehele badkamer, inclusief toilet is open. Voor mij alleen geen probleem maar ik kan me voorstellen dat dit voor sommige wat nadelig is. Echter heeft Qbic daar prima over nagedacht want op elke verdieping zijn douches en toiletten waar je gebruik van kan maken als je toch even wat privacy wilt.

qbichotel_amsterdamzuid (4 of 5)
Het bed is enorm, ik kan me met gemak vier keer omrollen voordat ik aan de andere kant ben! Naast het bed heb ik nog een klein buro met stoel, grote kapstok met hangers, een t.v en kluisje in de kamer staan. Allemaal basic maar schoon en het voldeed voor mij.

qbichotel_amsterdamzuid (5 of 5)
De prijzen voor dit hotel beginnen al vanaf €38,- per nacht. In mijn ogen echt geen geld voor wat je er voor krijgt. Ja ik was echt heel blij met mijn keuze voor het Qbic en ben nu ook heel benieuwd naar de vestiging in Londen!

Ken jij de Qbic hotels al?

handtekening

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anita
    01/17/2015 at 11:47

    Dat ziet er goed uit. Betaalde jij €38,- voor die kamer of was deze duurder? Ben ook benieuwd naar hoe leuk Amsterdam Zuid is.

  • Leave a Reply