Lifestyle

DIY Marble table van Follow Fashion

Ik hou van marble! Ongeveer twee weekjes geleden zag ik deze DIY voorbij komen op Follow Fashion. Ik vond de tafeltjes zoo gaaf! Stom genoeg dacht ik niet gelijk na over het feit dat ook ik, twee van deze tafeltjes, in huis heb staan. Maar toen ik in het weekend grote schoonmaak hielt schoot de DIY meteen weer door mijn hoofd. Die saaie donkere tafeltjes konden wel een opknapbeurt gebruiken!

marbletable_dreamdaily (3 of 3)

marbletable_dreamdaily (1 of 3)

Ik fietste gelijk richting Karwei en ging aan de slag. Het is echt zo simpel als de meiden het laten lijken. Zelfs met twee linker handen kan je een mooi resultaat krijgen. Vind je de tafeltjes net zo tof als ik ? Kijk dan snel op de site van Follow Fashion om precies te zien hoe je te maakt. Bedankt meiden voor deze toffe tip!

handtekening

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kim
  02/25/2015 at 08:19

  Oh wat mooi zeg! Ik ga er naar kijken!

 • Reply
  Manon
  02/25/2015 at 12:28

  Ik vind het echt heel gaaf zo een marmeren tafel

 • Reply
  Daniëlle Springer
  02/25/2015 at 14:31

  Oh wat leuk! Ik ben helemaal fan van Marble!

 • Leave a Reply