DreamWeekly

DreamWeekly #78

FotorCreated

Een DreamWeekly met 3 foto’s is niet een echt een blogpost waard. Maar wat wil je als je vanaf donderdag al ziek in bed ligt? Weinig tijd dus om leuke dingen te doen of te genieten van de sneeuw. Al lijken die bergen zakdoekjes met enige inlevingsvermogen toch ook wel wat op de vlokken buiten ;).

Ondertussen ben ik de bank toch wel goed zat en hoop ik dat ik weer snel op de been ben. Voordeel is wel dat ik tijd zat heb gehad om na te denken over DreamDaily en alle plannen die ik heb voor het komende jaar. Nu januari voorbij is ( jeeeetje wat duurde de maand lang ) heb ik hernieuwde energie voor de komende weken. Let’s do this!
Dus voor nu, fijne week en hopelijk heb ik volgende keer weer wat interessants te melden op maandagochtend!

handtekening

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Manon
  02/02/2015 at 14:41

  leuke diary!

 • Reply
  Lies
  02/02/2015 at 21:27

  Ah ik wens je heel veel beterschap toe en dat je je snel maar weer helemaal top mag voelen!

 • Reply
  sammie
  02/03/2015 at 10:10

  Oh balen! Beterschap!

 • Leave a Reply