Lifestyle

Januari Loves

Tijd voor mijn Januari Loves! Je vindt dit item maandelijks terug op Dreamdaily. Wat waren mijn favoriete momenten van de maand, mijn favoriete series, boeken en welke blogposts zijn mij het meeste bijgebleven?

livelovesliveloves
Van welke dingen heb ik het meest genoten afgelopen maand?

• Het boeken van ons nieuwe tripje naar Londen! • Eindelijk weer kleine stukjes kunnen hardlopen • De verjaardag van mijn lief vieren met vrienden en familie • (te) Veel taart eten. Wat nou goede voornemens? • Lunchen met mijn mams en tante • Het uitkomen van de nieuwe single van mijn favoriete bandje • Heel veel knuffels met de katten • Ontbijten bij de Ontbijtbar. Mag ik nog een portie pancakes, please? • Het nieuwe seizoen van BroadChurch! Vaste prik elke dinsdagmiddag.

watchloveswatchloves
De afgelopen maand was echt een goede serie maand. Ik heb echt belachelijk veel afleveringen op Netflix verslonden. Een van de nieuwe series waar ik aan ben begonnen is Life Unexpected. Volgens kenners wordt het omschreven als “ Juno meets Gilmore Girls “ en ik denk dat dat wel een beetje klopt! Het verhaal gaat over Lux die als 15 jarige haar biologische ouders leert kennen. Het lot bepaald dat ze de voogdij over haar krijgen en opeens samen verantwoordelijk zijn voor het opvoeden van een tienerdochter. Heerlijke feel good serie, kijkt lekker weg maar houd me wel geboeid!

En dan het lang verwachte vervolg op het eerste seizoen van BroadChurch. Als je seizoen 1 nog niet heb gekeken, hij staat sinds kort op Netflix! Deze Engelse detective serie is enorm spannend en sterk geacteerd. In seizoen twee worden we meegesleept in het proces van de moordenaar uit seizoen 1. En natuurlijk komt er ook nog een tweede zaak voorbij waar Ellie en Alec helemaal in meegezogen worden.

FotorCreatedblogloves
Suzie’s blog Hello October heb ik al vaker genoemd op Dreamdaily en de laatste maand stond ze boven aan mijn blog lijstje. Haar vlogs zijn fijn om naar te kijken en haar blog toont een fijne afwisseling van lifestyle en beauty. Suzie weet me echt naar plekken toe te trekken, zoals in haar blogpost over Beaumont Hotel. Als je deze foto’s ziet wil je zelf toch ook gelijk boeken?

Een andere blog waar ik sinds kort vaak op te vinden ben is Sea of B. Op de site van de Nederlandse Bo vind je alles over haar avonturen in New York waar ze met haar vriend woont. Als dat al niet jaloersmakend genoeg is post ze ook nog eens de meest geweldige outfit foto’s. Oooo some girls have it all!

FotorCreated2
readloves
Afgelopen maand zijn er twee boeken geweest die me helemaal hebben meegesleurd in hun verhaal. Als eerst het boek de Dochter van Jane Shemilt. In dit boek volgen we Jenny een moeder van drie tienerkinderen waarvan er een vermist is. Haar dochter Naomi is nu ruim een jaar weg en elk spoor ontbreekt. In haar zoektocht om haar dochter terug te vinden komt Jenny tot vele schokkende ontdekkingen. Kent ze haar gezin eigenlijk wel zo goed als ze denkt? Ik vond het een spannend boek. Je wordt gelijk meegetrokken in het verhaal en door flashbacks naar een jaar voor de verdwijning krijg je een steeds beter beeld van het gezin. Hoe het uiteindelijk afloopt en of Naomi wordt gevonden moet je natuurlijk zelf lezen ;).

En dan het boek Rivers of Londen, de eerste in een reeks over de detective Peter Grant. Wat begint als een “normaal “ crime boek blijkt al snel een soort van Harry Potter voor volwassenen te worden. Peter heeft namelijk een bepaalde gave en dit leidt hem in een wereld vol wizards, vampiers en andere rare wezens. Binnen een paar hoofdstukken was ik hooked en ik kan niet wachten om ook de andere delen te lezen. Echt een grote aanrader!!

En dat waren ze weer, mijn favoriete van de afgelopen maand! Laat vooral ook jouw favorieten hieronder in de comments achter want ik ben altijd opzoek naar leuke nieuwe series, blogs etc!

handtekening

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lies
    02/07/2015 at 18:46

    Heel erg leuk om je favorieten te zien! Ik kende beide boeken nog niet, maar ik wil er nu toch eens een keer naar gaan kijken. Vooral Rivers of London lijkt mij erg mooi.

  • Leave a Reply