Zondag was het weer zo ver, ik stond samen met een vriendin een dagje op de IJhallen! Ik had koffers vol met zooi en een lege bankrekening dus het kwam perfect uit. Ik besloot mijn camera een dagje mee te nemen, dus vandaag een heuse plog!

ijhallen_dreamdaily (1 of 9)
De dag begon vroeg want om 6 uur stapte we al de deur uit richting Amsterdam.

ijhallen_dreamdaily (2 of 9)
Hallo Amsterdam!

ijhallen_dreamdaily (3 of 9)Zo, de kraam was snel gevonden. We stonden in Hal 2, die is lekker ruim en licht dus daar was ik wel blij mee. Een uurtje later was alles uitgepakt.

ijhallen_dreamdaily (4 of 9)En opgehangen aan een geïmproviseerd touw van vuilniszakken. Het originele touw lag namelijk nog thuis op tafel, niet handig.

ijhallen_dreamdaily (9 of 9)

Haha mijn vriend plogde lekker mee dus ook ik kwam op de foto. Brrrr ik had het zo koud! Ik was super dik aangekleed maar op een gegeven moment hielp niks meer, dat kan je ook wel van mijn kop aflezen haha.

ijhallen_dreamdaily (7 of 9)

Naast verkopen was er ook even de tijd om zelf rond te neuzen. Ach ja, geld moet rollen toch ;).

ijhallen_dreamdaily (6 of 9)
Spot het Londen bord! Ik heb hem braaf laten hangen hoor..

ijhallen_dreamdaily (5 of 9)

De verkoop verliep goed! Om 11 uur was ik al meer dan de helft van mijn kleding kwijt. Uit eindelijk heb ik maar een stuk of 10 items mee terug hoeven nemen. Missie geslaagd dus!

ijhallen_dreamdaily (8 of 9)

Slecht maar het hoort bij een dagje IJhallen. Patatje speciaal!

En om 5 uur zat het er al weer op. Ik ben blij dat ik weer ben gegaan maar volgend jaar wacht ik toch nog even een maandje of twee. Het was echt TE koud. Voor wie er interesse in heeft, ik haal elke keer zo rond de €200,- op. Een leuk zakcentje dus!

Kom jij wel eens bij de IJhallen?

handtekening

5 REACTIES
 • Josianne

  Ik kom er echt nooit, maar misschien moet ik het toch maar eens doen haha. 200 euro is natuurlijk lekker meegenomen! Wie weet kunnen we wel eens een stand delen? 🙂

 • Jaimy en Laura

  Hier wil ik zo graag nog een keer naar toe!

 • Manon

  Leuke foto’s, ziet er goed uit. Ik wil hier ook weleens naartoe.

 • Lies

  Hele leuke plog! Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar lijkt mij wel leuk om er eens een keer heen te gaan.

 • Maaike Foks

  Jaa lijkt me leuk! Al hoop ik niet dat ik snel weer vier koffers vol heb haha, zou toch betekenen dat ik een hoop foute aankopen heb gedaan 😉

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.