Lifestyle

A Sunday Walk

Afgelopen zondag besloten mijn lief en ik richting het bos te gaan om even te genieten van het zonnetje. En wat was dat fijn! Met een winterjas aan, dat dan weer wel, maar het voelde zowaar alsof er echt een einde gaat komen aan het gure weer. Ik nam mijn camera mee en maakte wat foto’s, niet perse met een rede maar nu ik ze op m’n computer heb staan vind ik het zonde om ze niet te gebruiken!

sundaywalk_dreamdaily (2 of 7)

sundaywalk_dreamdaily (3 of 7)

sundaywalk_dreamdaily (4 of 7)

sundaywalk_dreamdaily (5 of 7)

sundaywalk_dreamdaily (7 of 7)

sundaywalk_dreamdaily (6 of 7)

Zullen we afspreken dat we komend weekend weer zo’n heerlijk weer hebben?

handtekening

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Manon
  02/18/2015 at 12:10

  Prachtige fotos!

 • Reply
  mama
  02/18/2015 at 16:32

  hele mooie foto`s xxx

 • Reply
  Merel
  02/20/2015 at 22:59

  Jaaa, als het deze zondag weer zo mooi is, ga ik ook met m’n lief naar het bos! Jeetje, wat een ‘sferige’ foto’s zeg! Ik vond ‘sferig’ het juiste woord om het mee te omschrijven, alhoewel het een beetje teveel klinkt als ‘smerig’, wat ik niet bedoel. Ik bedoel een beetje een combi van sfeervol en mistig, denk ik. Haha. Complimenten dus!

 • Reply
  sammie
  02/26/2015 at 14:57

  Wauw. Mooie foto’s, vooral die eerste is gaaf!

 • Leave a Reply