Afgelopen week kwam ik deze leuke vragen tegen op de blog van TijgertjeRaw. Mocht je haar blog nog niet kennen, ze heeft een leuke lifestyle blog dus klik ook zeker even door naar haar andere artikelen! Ze vulde de Reisdilemma tag in die afgelopen zomer is gemaakt door Chantal van Reisdoc. Haar antwoorden waren zo leuk om te lezen dat ik benieuwd was hoe ik zelf over deze dilemma’s zou denken dus vulde ik hem in.

1. ZONVAKANTIE / WINTERSPORT

Gelukkig beginnen we makkelijk, Zon! Ik ben een enorme koukleum en ondanks dat iedereen altijd zegt dat je het op wintersport echt niet koud hebt trekt de sneeuw me totaal niet. Misschien ooit..

2. VAKANTIE AAN DE KUST/ VAKANTIE IN HET BINNENLAND
Hmm ik moet dan denk ik voor het binnenland gaan. Ik ben een stadsmeisje en de meeste steden bevinden zich nou eenmaal in het binnenland!

3. EUROPEES ETEN / AZIATISCH ETEN
Europees! De laatste maanden probeer ik iets avontuurlijker te eten een ook andere keukens meer te waarderen maar voor nu kies ik voor veilig.
antwerpen
4. WEG MET VRIENDINNEN / WEG MET PARTNER
Poeh die is lastig! Hier kan ik denk ik echt geen keuze tussen maken. Een paar dagen weg met vriendinnen is ZO anders dan opstap gaan met mijn vriend. Beide zijn super leuk en zou ik voor geen goud willen missen. Toen ik opzoek ging naar deze foto kwam ik er achter dat dit al weer bijna 2 jaar geleden is. LADIES?! wanneer gaan we boeken?

5. ACTIEVE VAKANTIE / LUIERVAKANTIE
Geef mij maar wat actie! Ik heb nog nooit een luiervakantie gehad ( tenminste niet in de laatste 10 jaar ) Nou zijn ook mijn vakantie’s altijd stedentrips dus daar is luieren toch wat lastiger ;).

6. AZIË / AFRIKA
Afrika! Staat hoog op mijn wensenlijstje om ooit nog eens te bezoeken. Azie daar in tegen trekt me totaal niet..

7. BARCELONA / ROME
Rome! Als je me al wat langer hier volgt weet je dat mijn vriend en ik hier dolgraag samen naar toe willen. Drie dagen lang cultuur, pizza en ijs:D

8. HOTEL / CAMPING
Je krijgt mij echt niet op een camping.. Sorry maar ik ben een luxepaardje. Nou hoef ik echt geen vijfsterrenhotel ( het liefst wel maar mijn portemonnee wil dat meestal niet ) maar ik wil wel mijn eigen wc en badkamer.

london
9. CITYTRIP / NATUURVAKANTIE
Moet ik deze nog beantwoorden?;)

10. WERELDREIS / DE WERELD ZIEN IN MEERDERE KEREN
Doe mij maar in meerdere keren. Het lijkt me geweldig hoor om lang op reis te gaan maar ik ga liever elk jaar naar een mooie nieuwe plek dan dat ik in een keer alles afvink.

11. NOOIT MEER REIZEN / NOOIT MEER JE VRIENDEN ZIEN
Najaa wat is dit voor een vraag? Dan ga ik maar voor nooit meer reizen. Maar mag ik dan wel eerst naar Londen verhuizen? Want nooit meer naar Engeland gaan ga ik niet overleven.

Naamloos-1
12. WEG MET DE AUTO / WEG MET HET VLIEGTUIG
Vliegtuig! Auto duurt me veel te lang enne ik heb geen rijbewijs dus ver zou ik niet komen.

13. BACKPACKEN / CRUISEN
Cruisen. Again, luxepaardje hier!

14. ALLES REGELEN / OP DE BONNEFOOI
Hahaha ik denk dat mijn vriend heel hard begint te lachen als hij deze vraag leest. Ik regel altijd alles tot in de puntjes. Misschien wel een beetje te veel maar voor mij hoort dat echt bij de voorpret.

15. ROADTRIP / OP EEN PLEK BLIJVEN
Als ik een Roadtrip zou doen dan is dan in Amerika of Australie. Ik denk dat het in beide landen zonde is om op een plek te blijven dus roadtrip.

Wat vind jij van mijn keuze’s? Zou je dezelfde maken of ben je het helemaal niet met me eens?

handtekening

2 REACTIES
  • Lauriëtte

    Heel erg leuk om je antwoorden te lezen!

  • Anita

    Wow! wat een leuke vragen / onderwerp. Iedereen antwoordt weer anders natuurlijk (gelukkig maar, anders zou het wel druk worden in het vliegtuig naar Londen 🙂 Ik ook dus, maar op die roadtrip door de US of Down Under komen we elkaar tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.