Paper Planes en ik, het was liefde op het eerste gezicht! Dit ontbijt / brunch restaurantje bevind zich aan het Rokin, in hartje Amsterdam. Je kan hier aanschuiven voor een verantwoord maaltje ( quinoa, salades of havermout ) maar ook voor fluffy pancakes en gebakken eitjes. Afgelopen zaterdag liepen mijn lief en ik hier voor het eerst binnen en ik wilde eigenlijk niet meer weg.

paperplanes_dreamdaily (2 of 6)

Het restaurantje is klein maar voelt niet benauwend. We waren er expres vroeg en dat was maar goed ook. Toen wij binnen stapte waren bijna alle tafeltjes nog vrij maar een uurtje later zat het prop vol.

Het interieur is precies het hippe stijltje van nu. Een mooie chesterfield, oud houten tafeltjes en een bakstenen muur. Ik hou er van en voelde me gelijk thuis.
paperplanes_dreamdaily (5 of 6)
paperplanes_dreamdaily (4 of 6)

Dat alles bij Paperplanes vraagt om een plekje op Instagram weten ze zelf ook heel goed. Bovenaan de menukaart wordt dan ook gevraagd om ze vooral te taggen in je kunstwerkje ;).

paperplanes_dreamdaily (9 of 1)

Mijn vriend koost voor de gebakken eitjes met cherrietomaten en bonen.

paperplanes_dreamdaily (6 of 6)

Ik kon het niet laten en ging voor de pancakes. En ooo wat waren ze lekker!

Dit is echt een plekje waar je samen met een vriendin uren kan blijven zitten. Eerst ontbijten, doorkletsen tijdens de koffie en vervolgens lunchen omdat de tijd sneller gaat dan je had verwachten. Ik las online trouwens dat het op maandag en dinsdag een waar laptopparadijs is dus ook dat is geen punt. En om dan nog maar even af te sluiten met het meest positieve van het hele verhaal, de rekening. Voor deze twee ontbijtjes en twee koppen koffie waren we nog geen €19,- kwijt! Kijk, daarvoor hoef je het niet te laten toch? Enne, Paper Planes, bedankt voor het laten zien aan mijn vriend dat buiten de deur ontbijten echt niet alleen iets is voor op vakantie!

handtekening

1 COMMENT
  • Jinnie93

    Wat ziet dat er super gezellig uit!:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.