Hartje Amsterdam is nog niet zo lang geleden een heel fijn nieuw plekje geopend. Of nou ja, plekje.. zeg maar rustig plek want Coffee & Coconuts is groot! Denk je in, grote banken om in neer te ploffen, fijne muziek, tafels vol met laptops en dat alles verdeeld over verschillende verdiepingen. Tel daar lekker en verantwoord eten bij op en je hebt alles in huis voor een fijne Hotspot!

coffeeandcoconuts_dreamdaily (1 of 5)
Twee weekjes terug ging ik langs en alles wat iedereen zegt is waar. Wat is di teen relaxte plek! Je vind Coffee & Coconuts in de Pijp, je moet dus even de tram pakken wil je na ( of juist voor ) je shoppingtrip langs gaan maar het is het waard. Wij schoven op een vrijdag om 9 uur ‘s ochtends aan voor een ontbijtje. Het was toen nog heerlijk rustig en we konden zitten waar we wilde. Echter, binnen twee uur zat het al flink vol. Gelukkig heb je hier weinig last van, door de indeling over verschillende verdiepingen blijft er een relaxte sfeer hangen. Maar misschien wel iets om rekening mee te houden mocht je in het weekend langs willen gaan.

coffeeandcoconuts_dreamdaily (3 of 5)
Omdat we niet konden kiezen namen we het Full CT ontbijt. Van alles wat er op het ontbijt menu staat een beetje. Perfect om kennis te maken met de kaart. Er een kop koffie bij bestellen was lastiger dan bij Starbucks ( filter of expresso, double of enkel shot, welke boon wilt u etc. ) maar lekker was het wel. Net als het ontbijt trouwens!

coffeeandcoconuts_dreamdaily (5 of 5)

coffeeandcoconuts_dreamdaily (2 of 5)

Het idee was om even kort langs te gaan maar voor we het wisten waren er ruim 3 uur voorbij. Coffee en Coconuts trekt je echt even uit de werkelijkheid en laat je relaxen. De perfecte tent om uren bij te kletsen met vriendinnen en ondertussen te genieten van al het heerlijke eten. Ik kan niet wachten om terug te gaan en ook de lunch en avondkaart te proberen!

handtekening

2 COMMENTS
  • Mareijn

    Ik vind dit soort artikelen echt heel leuk om te lezen! Ik ben namelijk ook altijd opzoek naar nieuwe hotspots! 🙂 Het ziet er uit als een heel prettige plek! xoxo

  • Sammie

    Het ziet er zo gaaf uit! Jammer dat het zo ver weg is voor ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.