Er is niks waar ik zo geïnspireerd van kan raken als tips van andere bloggers. Algemene tips of juist gericht op een bepaald vlak zoals Pinterest. De afgelopen weken verzamelde ik een aantal van deze fijne posts om met jullie te delen. Kan je dus wel een dosis inspiratie gebruiken lees dan vooral verder!

Iedere blogger loopt wel eens vast. Je kijkt naar je scherm en je hoofd is gewoon blank. Geen enkel idee komt naar boven maar je wilt toch echt graag een blogpost publiceren. Zoë van ZOELONDON heeft een handig lijstje gemaakt met 50 ideeën die iedereen kan gebruiken.

Pinterest. Doe jij er al wat mee? Ik gebruik het soms, maar eigenlijk alleen om mijn ideeën ergens op te slaan. Niet om bezoekers op mijn blog te genereren. Zonde! Martijn and Antonette van de travelblog WE12TRAVEL maakte het hun doel om van Pinterest hun grootste referral site te maken en het lukte! In deze blogpost delen ze hun eenvoudige tips. Just sit back & pin!

Lifestyle blog goeroe Wonderforest schreef een lange blogpost over het opzetten van je eigen lifestyle blog. Van het bedenken van een naam tot het meedoen in de community. Ze heeft trouwens ook een boek geschreven met daarin 365, for the lifestyle blogger who doesn’t know what to wright about, tips!

En last but not least, ChapterFriday. Hier vind je Blogclass, een categorie vol met tips, ideeen en oefeningen om van jou een betere blogger te maken.

Zo, als je na het lezen van al deze tips nog niet bomvol inspiratie zit om aan de slag te gaan weet ik het ook niet meer!

handtekening

1 COMMENT
  • Marleen

    Ik gebruik Pinterest in fases, maar op dit moment ben ik er weer helemaal weg van, hahaha. Die website is ideaal om inspiratie op te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.