Tijd voor mijn Februari Loves! Je vindt dit item maandelijks terug op Dreamdaily. Wat waren mijn favoriete momenten van de maand, mijn favoriete series, boeken en welke blogposts zijn mij het meeste bijgebleven?

liveloves
FotorCreated2

Van welke dingen heb ik het meest genoten afgelopen maand?

• Koffie drinken op mijn dakterras, summer is on its way! • Ontbijtjes met mijn lief • De line-up van SlamDunk Festival, is het al mei? • Mijn nieuwe haar • Samen met Romi een dagje zooi verkopen bij de IJhallen • De champagne waarmee we vierde dat Joel z’n rijbewijs heeft gehaald • Valentijnsetentje in Hilversum • M’n nieuwe marble tafeltjes •

watchloves
FotorCreated3
Jamie Dornan, die naam hebben we volgens mij genoeg gehoord in de afgelopen maand. En ik heb hem meer dan genoeg gezien! Nee, niet in de Fiftly Shades of Grey film, die moet ik namelijk nog gaan bekijken. Maar in het tweede seizoen van The Fall. Hierin speelt Jamie een meedogenloze seriemoordenaar. Je volgt agente Stella Gibson op haar zoektocht naar hem. Kan ze het moorden stoppen? Ik vind het echt een geweldige serie en zit continue op het puntje van mijn stoel. Dus hou je van crime series dan mag deze zeker niet in je lijstje ontbreken!

Een stuk minder spannend maar daardoor niet minder leuk is de film Love, Rosie. Een echte chickflick dus kijk deze vooral met vriendinnen of in je eentje op de bank want je vriend wordt er vast niet blij van ;). De film gaat over Rosie en haar beste vriend Alex. En de hele film draait eigenlijk over het feit dat ze beide niks liever willen dan bij elkaar zijn maar het leven denkt daar anders over.. Lekker cheesy maar oo zo fijn om bij weg te dromen.

blogloves
FotorCreated2
In de blog loves deze maand twee totaal verschillende meiden. Als eerst Zoe, van zoelondon.me. Deze 25 jarige woont in Noord Londen en blogt over Mode en Lifestyle. Haar stijltje is misschien niet ieders cup of tea, ik zou er zelf ook niet in lopen. Maar ik hou van haar manier van schrijven en fotograferen. Ze is zo heerlijk zichzelf!

En dan onze eigen QueenofJetlags. Of wel Noor. Even een heads up want voor je het weet zie je groen van jaloezie als je haar blog begint te lezen. Ze reist de hele wereld over, maakt daar de mooiste foto’s en ziet er ook nog eens geweldig uit. Need I say more? Ze werkt er natuurlijk knetterhard voor en is echt een voorbeeld voor me. Met hard werken is alles mogelijk!

readloves

Mijn Read Loves blijft helaas leeg deze maand… Ik heb gewoon geen tijd gehad om in een leuk boek te duiken! Maar ik ben wel opzoek naar nieuw leesvoer. Hebben jullie een leuke tip over welk boek ik echt in Maart moet lezen?

Dit waren weer mijn favoriete op een rijtje. Laat vooral ook jouw favoriete blogs, momentjes of series achter in de comments, vind ik leuk!

handtekening

3 COMMENTS
  • sammie

    ohh die film ga ik onthouden voor als ik een avondje alleen ben 🙂

  • Marleen

    Een dakterras is echt heel tof, dat zou ik ook wel willen! Ik kan ook niet wachten tot de zomer er weer is.

  • Manon

    Die film wil ik wel graag zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.