Utrecht is niet echt mijn stadje, dat geef ik eerlijk toe. Zelfs niet toen ik er studeerde! Ik miste altijd de leuke plekjes om neer te ploffen met vriendinnen. Nu, jaren later ( auw dat doet pijn om te zeggen 😉 ) beginnen die leuke plekjes eindelijk te komen. Zo is daar nu namelijk 30ml!

30ml_laptopsandlatte (1 of 1)
30ml zit midden in het centrum aan de Mariastraat. Je loopt er zo voorbij want groot is het niet. Toch heb je daar totaal geen last van als je binnen zit. Fijne tafeltjes om aan te zitten, laptopje erbij en voor je het weet ben je uren verder. Of plof neer op de comfortabele stoelen of het barretje aan het raam. Keuze genoeg!

30_laptopsandlatte (1 of 1)
Die ruime keuze vind je ook terug in de soorten koffie die je kan bestellen. Espresso’s, cappuccino’s, latte’s, gemaakt met bonen naar keuze. De koffie liefhebber kan zijn hart ophalen. Voor mij hoeft het nooit zo speciaal, als het maar lekker is ;). En dat is het! Daarnaast worden er elke dag verse taarten gebakken die het feest helemaal compleet maken.

Ja Utrecht, eindelijk heb je een echt fijn koffietentje!

handtekening

1 COMMENT
  • Jinnie93

    Ziet er gezellig uit ! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.