Lifestyle Personal

A new chapter!

Op een blauwe maandag een aantal weken geleden besloot ik dat ik verder wilde met mijn blog. Ik wil Dreamdaily naar een hoger niveau tillen en er echt een succes van maken! Daarnaast wil ik een groter publiek kunnen aanspreken, en misschien voel je hem nu al een beetje aankomen, dat gaat niet alleen in het Nederlands! Daarom is Dreamdaily vanaf nu tweetalig!! Ik heb er lang over nagedacht om helemaal over te stappen op Engels. Echter kunnen mijn Engelse blog skills nog een hoop verbeterd worden en ben ik in eerste instantie benieuwd of het me überhaupt lukt om mijn traffic op deze manier te vergroten.

Wat veranderd er voor jou als lezer? Nou eigenlijk helemaal niks! Boven in mijn menu zie je nu een grote knop die mijn Engelse blog laat zien. Natuurlijk zijn nog lang niet alle blogs vertaald maar elke nieuwe blogpost zal vanaf nu tweetalig zijn.

Zoals ik al eerder zei, mijn Engels is nog verre van perfect. Waarom ik toch in het diepe spring? Juist daarom! Want zonder het gewoon te DOEN verbeterd er ook niks. Mocht je grove grammatica fouten zien, let me know! Ik ben trouwens ook opzoek naar een goede cursus / opleiding om mijn Engels naar een hoger niveau te tillen. Iemand tips?

Voor nu vind ik het heel erg spannend, gaan mensen mijn Engelse blogje ook leuk vinden?

Let’s hope so!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply