DreamWeekly

DreamWeekly #89

Ziek zijn in de week dat ik net een nieuwe richting opga met Dreamdaily stond niet in de planning. Net zo min als het vullen van mijn DreamWeekly met maar een enkele foto. Sorry!

Afgelopen zaterdag werd ik al niet lekker wakker en sinds dien heb ik enorme keelpijn en voel ik me rot. Ik ben wel gewoon gaan werken en heb het nog volgehouden tot halverwege donderdag. Toen ging het echt niet meer en ben ik naar huis gegaan. Ik voelde me zo rot om me ziek te melden net na een weekje vrij! Het enige pluspuntje deze week was dat mijn countdown app de magische 30 liet zien. Nog maar een klein maandje en dan zitten we in Londen, woohoo! Het plannen is nu echt begonnen, ooo is het al de 23ste?

Vandaag is het natuurlijk Koningsdag. Een van de weinige dagen in het jaar dat Forever21 is gesloten en ik dus zomaar een extra dagje vrij ben. Mijn lief en ik zijn al vroeg opgestaan en richting Amsterdam Zuid. Al een aantal jaar duiken we daar de rommelmarkt op. Ik hoop dat ik wat mooie dingen kan scoren! Wat ga jij doen deze Koningsdag?

Fijne week iedereen!

handtekening

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply