Lifestyle

It’s a Stationary thing

Stationary, het enige waar je nooit genoeg van hebt, toch? Dat is natuurlijk niet waar. Ik heb absoluut niet NOG een nieuw notitieboekje nodig, en nee die sticky notes voegen niks toe en pennen heb ik ook meer dan genoeg. Maar op een of andere manier heeft deze afdeling in de HEMA echt een enorme aantrekkingskracht op mij. Telkens als er wat nieuws is betrap ik mezelf erop rustig een half uur te staan neuzen tussen alle “ nutteloze “ items. En uiteraard nam ik ook deze keer weer wat mee naar huis!

hemastationary (1 of 3)

Het notitieboekje gaat mijn huidige blog boek vervangen. Ik merk dat ik het toch wel fijn vind om een harde kaft te hebben. Dat schrijft een stuk makkelijker als ik bijvoorbeeld onderweg ben met de trein. Het boodschappenlijstje is voor in onze keuken, super handig want er zit een stevige magneet achter zo blijft ie prima hangen op de koelkast! We vergeten beide zo vaak dingen in de supermarkt, zo kunnen we gelijk iets opschrijven als we het opmaken. Let’s see if that helps.

hemastationary (2 of 3)

Over het boekje met sticky notes heb ik geen excuus. Ga ik ze gebruiken? Waarschijnlijk nauwelijks maar vond ze zo leuk dat ik ze niet kon laten liggen. Ha en ik me maar afvragen waar m’n salaris blijft 😉

Ben ik de enige met dit HEMA probleem of is het herkenbaar?

handtekening

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sam
  04/29/2015 at 10:42

  Je bent absoluut niet de enige 🙂 ik moet er ook altijd even neuzen bij de hema en ook bij de ikea trouwens.

 • Reply
  Manon
  04/29/2015 at 14:09

  Oh ik neus heel vaak tussen de notitieboeken bij de Hema, die mensen zullen wel niet denken haha!

 • Reply
  mama
  04/29/2015 at 14:55

  dat heb je van mij pennen en notitieboekjes vandaar de mooie pennen die ik altijd van je krijg xxx

 • Reply
  Deborahschrijft
  04/29/2015 at 22:01

  OMG love! En dat gewoon bij Hema! 😀

 • Leave a Reply