Lifestyle

On TOP!

Anna Nooshin. Ik hoop dat deze naam gelijk een belletje bij je doet rinkelen. Niet? Zonde! Want dan heb je heel wat gemist! Anna is een van de oprichtsters van online magazine NSMBL. Een business women pure hart en ook nog eens beeldschoon! Daarom, een blogpost helemaal gewijd aan haar. Gewoon omdat het kan! ( ok, en omdat ze deze week twee hele toffe dingen uitbrengt ? )

Deze week komt namelijk haar eerste boek uit, On TOP. Met daarin haar persoonlijke verhaal. Bol.com quote het als “ Een inspiratiegids voor jongen vrouwen, vol humor en herkenbare situaties “. Ik kan niet wachten op het te lezen! Want als iemand bewezen heeft dat je je dromen waar kan maken is zij het wel. Je kan het boek trouwens al online bestellen en morgen ligt ie in de winkel. Ga jij hem halen?

Alsof een boek schrijven niet voldoende is, lanceerde Anna deze week ook haar eigen Youtube kanaal. En het is leuk!! Ze geeft je een kijkje in haar leven met wekelijkse vlogs en geeft je tips over fashion en beauty. Ja, gewoon even gaan kijken dus!

Anna is echt een van mijn voorbeelden in dit wereldje dus het feit dat er nu en een boek en een Youtube kanaal van haar hand komt, maakt me echt beyond excited! Kende jij Anna al ?

handtekening
Follow on Bloglovin

fotocredit: NSMBL

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Manon
    04/22/2015 at 11:19

    Ik moet dit eens gaan bekijken

  • Leave a Reply