Personal

Birthday Plog

In mijn blogpost afgelopen zaterdag was ik misschien niet zo positief over het jaartje ouder worden. Maar met dat ouder worden kwam natuurlijk wel een heel gezellig feestje! Ik deed een poging om mijn dag te ploggen ( verdomde lastig om telkens die camera erbij te pakken als je met de zoveelste ronde koffie bezig bent ) en vandaag laat ik je het resultaat zien!

verjaardag2015 (1 of 8)

Roze, roze en nog eens roze! Joel had het huis vol gehangen met ballonen en slingers. Lief!

verjaardag2015 (2 of 8)

Kaartjes blijven toch leuk.

verjaardag2015 (3 of 8)

De bloemen voor onze moeders waren ook roze en paste dus perfect in het plaatje.

verjaardag2015 (4 of 8)

Zo, huisje klaar en gepoetst en hapjes op tafel.

verjaardag2015 (5 of 8)

Cleo is er ook klaar voor 😉

verjaardag2015 (6 of 8)

Aangezien mijn vakantie eraan komt kreeg ik voornamelijk geld als cadeautje. Heel fijn! Kom maar op met de shopping uurtjes! Van mijn schoonouders kreeg ik echter iets wat ik nog heel hard nodig had. Een nieuwe koffer. En again.. ROZE! Stiekem had ik gewoon een thema feestje haha.

verjaardag2015 (7 of 8)

Gezellig met de familie.

verjaardag2015 (8 of 8)

Met een geslaagd broccoli soepje ( Naar recept van Misslipgloss )

Na deze foto’s druppelde mijn vrienden langzaam binnen en werd het nog een hele late avond… Fotoloos helaas maar daardoor niet minder leuk. Zie je? Jarig zijn is zo erg nog niet 😉

handtekening

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  mama
  05/13/2015 at 10:29

  het was heel gezellig en de soep verrukkelijk ( ga hem ook maken )xxm

 • Reply
  sammie
  05/13/2015 at 11:44

  wat ziet Cleo er mooi uit op de foto! Leuke foto’s en leuk al die roze ballonnen!

 • Reply
  Manon
  05/13/2015 at 14:54

  Wat leuk al die roze ballonnen!

 • Leave a Reply