Hotspots Overig

Hotspot: Presto Hilversum

Hilversum zal misschien niet boven aan je lijstje staan van favoriete Nederlandse steden. Maar echt, Hillywood is best gezellig! De laatste tijd openen er veel nieuwe tentjes waaronder een met hele goeie koffie. De plek om op dit moment gezien te worden is Presto, te vinden in hartje centrum.

prestohilversum (1 of 3)

Presto is vooral heel erg gezellig. De eigenaren vinden een persoonlijke touch duidelijk heel belangrijk en dat voel je zodra je over de drempel stapt. Je kan kiezen uit elke mogelijke soort koffie of advies vragen aan de barista’s. Ze weten allemaal duidelijk waar ze het over hebben dus laat je verassen! Nog beter dan lekkere koffie, is lekkere koffie met taart. Elke dag worden deze zelf gebakken, yum! Hou je niet zo van zoet? Dan hebben ze ook een kleine kaart met ontbijt en lunch gerechtjes.

prestohilversum (3 of 3)

prestohilversum (2 of 3)

Het is gewoon echt een heel fijn en leuk tentje en een goeie aanwinst voor Hilversum. Als je ooit eens langskomt ( misschien met de opening van Primark want ja ook die gaat er komen! ) loop hier dan echt even binnen. En mocht je iemand met een laptop zien zitten, grote kans dat ik het ben ;).

handtekening

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  sammie
  05/07/2015 at 09:56

  Krijg gelijk honger van dat broodje!

 • Reply
  Manon
  05/07/2015 at 16:25

  Oh dat ziet er leuk uit!

 • Leave a Reply