Londen Loves

Londen Day 7 & 8

Poeh! Elke dag ploggen is toch best heftig, zeker als je elke dag helemaal kapot neerploft op je hotelbed ;). Zowel gister als vandaag maakte ik wat minder foto’s vandaar dat ik beide dagen even samen heb gevoegd tot een blogpost. Zo is er tenminste nog wat te zien!

londonday7&8_2015 (1 of 3)
De dag begon vrijdag met een ontbijtje bij Bill’s.

londonday7&8_2015 (2 of 3)
De Bill’s met de beste pannenkoeken.

londonday7&8_2015 (3 of 3)
Sinds we deze hebben ontdekt gaan we niet weg uit Londen zonder deze gegeten te hebben.

londonday7&8_2015 (4 of 10)Na een goed ontbijt was het tijd… om te shoppen! Joel plofte lekker neer bij Starbucks dus ik had alle tijd om wat leuks uit te zoeken. Ik ben zeker geslaagd!

londonday7&8_2015 (5 of 10)Vraag me niet hoe, maar ik kreeg Joel zover om die avond mee te gaan naar een musical. Bend it Like Beckham. Ken je de film nog? Over een Indiaans meisje die droomt om voetbal ster te worden.

londonday7&8_2015 (6 of 10)

Ahhh en onze plekken waren zo goed! En dat voor maar 15 pond. De vrouw achter ons had 50 pond per kaartje betaald dus last minute boeken is echt een stuk goedkoper..

londonday7&8_2015 (7 of 10)

De musical was echt super, zelfs Joel vond het leuk! Voor mij was het nog extra speciaal omdat een van mijn favoriete acteurs / zangers er in speelde, Jamie Campbell Bower. Zo tof om hem live te zien spelen!

londonday7&8_2015 (8 of 10)

Zaterdag was de enige dag van de week dat we de wekker hadden gezet. Waarom? Om een stuk te gaan hardlopen! We rende bijna 3km over de Southbank. Mijn conditie is duidelijk niet meer wat het geweest is…

londonday7&8_2015 (9 of 10)

Een kleine sneak peek van een van de cadeautjes aan mezelf ;).

londonday7&8_2015 (10 of 10)’s Middags was het tijd voor het tweede festival van deze vakantie; Camden Rock. Ruim 200 bands die in verschillende venue’s en pubs optraden.

londonday7&8_2015 (11 of 10)

Helaas viel het nogal tegen. De zaaltjes waren erg klein ( wat betekende tempratuurtje sauna ), lange rijen en heel veel wachten.

londonday7&8_2015 (12 of 10)

We waren het stiekem al snel zat. Jammer van het geld maar zonde om er onze dag door te laten verpesten. Dan maar even picknicken in het park!

londonday7&8_2015 (13 of 10)

En popcorn!

Morgen is al weer onze laatste dag. Ik moet er niet te lang bij stilstaan, ik heb hier zo lang naar toegeleefd en nu is het klaar. Oef.. Gelukkig heb ik nog wel een weekje vrij van werk dus kan ik nog even bijkomen. Hoe gaan jullie om met de after holiday dip?

handtekening

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply