De laatste week van Juni alweer! Niet te geloven maar morgen is het al weer een maand geleden dat we op vakantie gingen.. Maar goed, het is ook al weer een stuk dichter bij de volgende dus laten we er maar positief naar kijken toch ;). Afgelopen week was gezellig. Ik had afgesproken met mijn moeder, met vriendinnen en mijn schoonouders. Ook besloot ik te beginnen met de BBG en dat heb ik geweten. De spierpijn is gewoon niet te doen!

Maandag
Vandaag was het weer vroeg op want werk roept! Maandagen vind ik nooit erg, ze vliegen voorbij. De winkel opent pas om 11 uur, tegen die tijd zit mijn halve werkdag er al op! Kim en ik waren lekker op dreef en we vlogen door onze planning heen. Doe mij maar meer van zulke dagen! Moe was ik helaas wel dus om half 9 zocht ik mijn bedje al weer op.. Tja, wat wil je ook als je om 04:15 al op gaat he?

2015-06-16_1434472013

2015-06-16_1434475348

Dinsdag
Zo lekker als het maandag ging.. zo lekker ging het dinsdag ook! We hadden weer een prima dagje, er kwamen leuke producten binnen waardoor we ons goed konden uitleven in de styling. Na werk pakte ik de trein naar Ermelo. Even langs voor een hapje eten bij mams, lekker luxe hoor, niet hoeven koken!

Woensdag
Poeh wat was ik toe aan dit vrije dagje! Om een of andere reden was ik nog steeds enorm moe dus ik sliep lekker wat uit. Helaas was mijn To do list het daar niet helemaal mee eens. Ik spendeerde een goed aantal uur achter mijn laptops voor L&L en Dreamdaily maar de lijst leek maar weinig korter te worden. Focus, where are you? Daarna besloot ik te beginnen met Kayla’s Bikini Body Guide. Niet helemaal volgens de regeltjes maar gewoon 3x per week haar trainingen volgen vind ik voor nu voldoende. En mijn spieren denk ik ook want jeetje wat was ik kapot na Legs Day 1. Ik kon ’s avonds al nauwelijks meer lopen…

Donderdag
De dag begint gezellig, mijn beste vriendin moet namelijk gelijk als ik starten met werk. Dat betekend dat we samen kunnen treinen richting Amsterdam. Tot ergernis van onze medereizigers want om 6 uur ’s ochtends twee kakelende kippen naast je hebben wil natuurlijk niemand. Sorry! Maar het maakt opstaan wel een stuk makkelijker. Omdat zo’n half uurtje bij kletsen nog niet voldoende is doen we na werk nog even een Starbucks. We plannen spontaan nog een extra vakantie in Augustus ( we gaan eind oktober ook al samen met twee andere vriendinnen weg ) dus mijn dag kan niet meer stuk. O, ja op die spierpijn na dan. AUW AUW AUW! Ik kan nauwelijks meer zitten.. Dankje Kayla ;).

Vrijdag
Het laatste dagje voor het weekend en dat was te merken. Op werk was de zin op en waren we echt toe aan een paar vrije dagen. Het tempo was ver te zoeken, gelukkig was onze to do list niet lang meer dus konden we het ons permitteren. Eindelijk was het dan toch echt drie uur, WEEKEND! Ik haalde alle ingrediënten voor verse pizza, werkte even snel door het huis en deed day 2 van Kayla. Daarna plofte ik samen met mijn lief op de bank.

2015-06-20_1434802927

2015-06-20_1434804272

2015-06-20_1434811468

2015-06-20_1434819017

Zaterdag
Uitslapen was er deze zaterdag niet bij maar het was voor het goeie doel. We werden namelijk opgehaald door Joel’s ouders om bij mij moeder op de koffie te gaan. Ze hadden haar nieuwe huis nog niet gezien en het was wel zo gezellig om met z’n alle te gaan! We dronken koffie, kletste veel en liepen een rondje door het dorp. In de loop van de middag gingen we terug richting Nederhorst en aten we daar nog een hapje mee. Om tien uur ‚s avonds gaf ik mezelf nog een schop onder m’n kont om een klein rondje te hardlopen. Slecht idee want ik werd zo misselijk als een hond..

Zondag
Na alle drukte van zaterdag lag ik zondag tot laat in mijn bedje. Ik had een enorm lange Youtube lijst om te kijken en negeerde mijn ToDo lijstje zo lang mogelijk. Gelukkig had ik zaterdagavond al veel voor mijn blog gedaan dus dat kon ook prima! Toen ik mezelf eindelijk uit bed had gesleept ging de laptop weer aan en werkte ik een paar uurtjes. Joel was ondertussen ook opgestaan en ging richting sportschool, tijd voor mij om ook mijn sportkleding aan te doen voor weer een lesje Kayla. Daarna deed ik helemaal niks. Zoals het hoort op zondag, toch?

Komende week wordt druk! Maandag heb ik na werk een date met de tandarts ( the joy.. ), Dinsdag ga ik naar James Bay, Woensdag heb ik afgesproken met de meiden en misschien ga ik donderdag nog even langs m’n moeder. Gelukkig is het na maandag alleen maar leuke dingen dus daar offer ik graag wat slaap voor op! Fijne week iedereen!

handtekening

2 COMMENTS
  • sammie

    Wat een leuke foto’s allemaal! En wat een lieve foto van jullie

  • Manon

    Leuke fotos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.