Personal

Laptops & Latte is here!

Jaaaa eindelijk, eindelijk is het zo ver! De afgelopen maanden hebben Jochem en ik keihard gewerkt aan een nieuwe project. Het idee bestond vorige zomer, zitten op een terrasje in Amsterdam Zuid. Na een zoektocht langs verschillende cafés voor een plekje met Wifi en stroom om even te kunnen werken. Hoe moeilijk kon het zijn? Nou best ingewikkeld dus!

Je kent ze vast wel, die verloren uurtjes. De tijd tussen afspraken waarin je doelloos rond loopt in de stad. Die lange treinvertraging of de afleiding thuis die ervoor zorgt dat je je werk niet gedaan krijgt. Zonde! Want juist in die uurtjes kan je heel veel van je To do lists afstrepen. Ik vind vaak niks fijner dan even buiten de deur werken aan mijn blog of andere projecten. In een cafeetje heb ik niet de afleiding van thuis en ben ik vele malen productiever. Maar een goede plek vinden is soms dus nog knap lastig. Want als jouw Macbook er net zo aan toe is als de mijne kan je niet heel lang zonder stroom. En wil je wat foto’s uploaden? Dan is fijne WIFI ook belangrijk. Op Laptops & Latte brengen we de fijnste plekjes om even neer te ploffen in kaart en testen we ze op verschillende vlakken.

Ondanks dat we net zijn begonnen staan er nu al zo’n 20 plekken voor je op de kaart. Hartje Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn vertegenwoordigt en dat zullen er snel meer worden! Ik hoop dat je even een kijkje wil nemen en ben benieuwt wat je vind. Stiekem ben ik ook wel een beetje nerveus, het is toch een soort van mijn kindje!

Wil je ons helpen om Laptops & Latte zo bekend mogelijk te maken? Volg ons dan op Instagram of Facebook en ontdek zo als eerste die nieuwe fijne plekjes. En… ja misschien zijn de pagina’s nu nog wat leeg maar geloof me, ze worden snel gevuld 😉

handtekening

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  sammie
  06/03/2015 at 14:53

  Erg leuk, de site ziet er goed uit! Misschien ook een linkie naar de site in je blogpost zetten 😉

  • Reply
   Maaike Foks
   06/04/2015 at 21:38

   Wat stom dat ik dat gewoon compleet ben vergeten haha! Heb het gelijk aangepast, dankje voor de tip 😉
   X

 • Reply
  Jonne
  06/03/2015 at 18:09

  ziet er heel leuk uit!!

 • Leave a Reply