Hotspots Lifestyle Londen Londen Loves

London Loves Hoxton Hotel

Onze vakantie naar Londen is al weer een paar weken geleden ( waar blijft de tijd?! ). Tijd om even terug te blikken op ons bezoekje aan The Hoxton. Geen budgethotel maar het geld dubbel en dwars waard.

londonday4_klein2015 (32 of 12)We komen veel te vroeg aan in het hotel. Inchecken kan vanaf twee uur maar wij arriveren al om 11. Zou er al een kamer vrij zijn? De receptioniste zegt gelijk van wel maar geeft aan dat de kamers die vrij zijn zich op de 1e verdieping bevinden. Dit kan in de weekenden wat rumoerig zijn aangezien The Hoxton ook een restaurant en bar heeft. Als we liever iets rustigers willen kunnen we later terug willen komen en boekt ze ons vast in voor een kamer op een hogere verdieping. De koffers mogen we wel vast bij haar achter laten. Kijk! Hier werd ik dus gelijk vrolijk van. Eerlijk personeel die duidelijk het beste wil voor z’n gasten!  Wij kiezen voor de tweede optie en gaan eerst Shoreditch ontdekken. Dit is momenteel een van de hipste wijken in de stad, vol met Street art, leuke koffiebarretjes en hippe clubs.

londonday_groot2015 (11 of 17)Een paar uur later komen we terug en binnen een paar minuten staan we op de lift te wachten naar onze kamer.  De deur gaat open en wauw, wat is de kamer tof!

londonday_groot2015 (10 of 17)
londonday_groot2015 (9 of 17)Niet je standaard, tien in een dozijn kamer maar een funky modern ingerichte ruimte. In de hoek staat een bureautje met stoel en boekenkast ( ja vol met boeken dus ), in de andere hoek een geweldige chesterfield om in weg te kruipen.

londonday_groot2015 (12 of 17)londonday_groot2015 (13 of 17)
Het bed is groot en de dekens voelen letterlijk als een wolk, zo fluffy zijn. En al die details! Ik ben echt een sucker voor al die kleine touches. Zo stond er een muziekje aan bij binnenkomst, staat er een flesje melk voor je klaar in de koelkast ( ja, gratis dus ) en als je het bureautje uitklapt vind je alles wat je nodig hebt om de buurt te ontdekken. Love, love love!

londonday_groot2015 (15 of 17)
De badkamer heeft een grote regendouche, helaas geen bad dus, maar die enorme douchekop maakt een hoop goed.

londonday_groot2015 (14 of 17)Ontbijt zit bij de prijs inbegrepen en komt, again, in typische Hoxton stijl. Schrijf met hoeveel personen je bent op het zakje, hang het aan de deur en de volgende ochtend is het gevuld met een yoghurtje, banaan en verse jus. Ideaal toch?

Wat me het meest is bij gebleven aan het hotel? De sfeer! Hoewel misschien wat overweldigend bij binnenkomst ( bij ons zat de lobby vol met mannen in pak en vrouwen op hoge hakken die het weekend vierde ) voel je je al snel op je gemak. En het personeel is geweldig! Ik heb geen chagrijnig gezicht gezien en niks was teveel moeite.

Ik kan niet wachten om ook de andere locatie in Londen te bezoeken! Heb je een iets ruimer budget dan zou ik zeker gaan voor dit hotel. Je boekt al een kamer vanaf €150,-

O, en wil je het Hoxton gevoel liever wat dichterbij ervaren? Ze openen binnenkort in Amsterdam!

handtekening

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Manon
  06/20/2015 at 09:56

  In die kamer zou ik me wel een prinsesje voelen!

 • Reply
  Jonne
  06/20/2015 at 22:36

  Wouw wat een mooie kamer! Liefs. Jonne

 • Leave a Reply