Lifestyle

May Loves

Tijd voor mijn May Loves alweer! Je vindt dit item maandelijks terug op Dreamdaily. Wat waren mijn favoriete momenten van de maand, mijn favoriete series, boeken en welke blogposts zijn mij het meeste bijgebleven?

liveloves
FotorCreated3

Van welke dingen heb ik het meest genoten afgelopen maand?

• Op het strand van Brighton zitten en even aan niks anders denken dan aan de zee • Ons bezoekje aan Bend it Like Beckham! • Het vieren van mijn verjaardag • Het moment dat ik hoorde dat mijn vriendje een vast contract heeft gekregen op zijn werk • Kaartjes bestellen voor meerdere LifeHouse concerten in september! Is het al zover? • De trouwerij van onze beste vrienden • De zon die zich steeds meer en meer laat zien • Hardlopen! Ook al is het nog steeds maar korte stukjes het is fijn om weer te rennen • Londen, Londen en nog eens Londen

watchloves
FotorCreated1
Het is altijd moeilijk om series te vinden die mijn vriend en ik allebei leuk vinden…. maar het is weer gelukt! Stalker. De serie volgt een team rechercheurs die de meest onmogelijke, creepy en vreemde stalker zaken proberen op te lossen. De afleveringen zijn prima los van elkaar te kijken ( elke aflevering een nieuwe zaak ) maar er is ook een grote doorlopende verhaallijn. Ik zat in ieder geval vaak op het puntje van mijn stoel en kan niet wachten op seizoen 2.

Wie keek er vroeg niet de MTV serie Sixteen en Pregnant? Nou, de meiden zijn terug. Inmiddels bijna zeven jaar later volgt MTV ze nog een keer in Teen Mom OG. Hebben ze hun leven nu wel op orde of is het nog steed een en al drama? Ik vind het echt zo’n quilten pleasure om naar te kijken, heerlijk!

blogloves
FotorCreated
Jaa deze maand heb ik weer een aantal fijne blogs gevonden! Als eerste die van de Nederlandse Milou. Op Explorista schrijft ze over haar low budget vakanties. Want wie zegt dat je met een klein budget niet vaak de grens over kan? Ik kwam bij toeval op haar blog, de dag na mijn thuiskomst uit Londen. Precies het goede moment want ik werd gelijk een stuk minder chagrijnig toen ik door al haar leuke verhalen heen las. Echt een must read voor de reizigers onder ons.

Een andere blog waar ik afgelopen maand veel op de vinden was is die van Ally, Allyinblunderland. Ik vind haar zo leuk! In elke post op haar blog vind je een stukje van haar terug, ze heeft zo’n eigen toon. Ik vind het lastig uit te leggen maar ik hou er altijd van als een blog echt persoonlijk is en dat je de persoon erachter echt leert kennen. Daar is Ally echt een kei in. Vind je haar blog trouwens net zo leuk als ik? Neem dan ook een kijkje op haar Youtube Channel!

readloves
Deze maand helaas geen Read Loves. Ik ben gewoon helemaal niet toegekomen aan lezen! Maar ik heb wel een hoop boeken op de stapel liggen dus volgende maand maak ik het goed met je ;).

En dat waren ze! Deel vooral ook jou favoriete moment, boek of blogger in de comments. Vind ik leuk!

handtekening

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Manon
    06/10/2015 at 15:32

    De serie stalker ken ik niet

  • Leave a Reply