Lifestyle

Ready, set, Novel!

Een boek schrijven is al sinds kleins af aan een droom van me geweest. Vroeger schreef ik hele verhalen end eed ik zelfs mee aan schrijfwedstrijden die me heuse publicaties opleverde in ons dorpskrantje. Helemaal geweldig vond ik dat toen. Maar van dat ” echt ” boek schrijven is het tot op heden nooit gekomen.

Ik vind het lastig om te beginnen. Honderden ideeën schieten door mijn hoofd maar om die te bundelen en uit te werken tot een goed verhaal vind ik lastig. In Londen liep ik per toeval tegen dit boek aan: Novelbook.
readysetnovel (11 of 4)

readysetnovel (12 of 4)
Het is een invulboek waarbij je met een flinke dosis humor word geholpen om jouw ideeën vorm te geven. Ze laten je brainstormen, karakters uitdenken en geven je handvatten om er een geheel van te maken. Ik ben nog maar net begonnen maar merk nu al hoe fijn dit voor mij werkt. Zo heb ik ondertussen 6 karakters uitgedacht, tot in detail want dat is wat het boek van je vraagt. Wat zijn de guilty pleasures, vervelende gewoontes en diepste dromen van elk persoon? En welke dingen uit hun verleden hebben ze gevormd tot wat ze nu zijn? Misschien niet nodig voor elke schrijver maar ik merk dat ik steeds meer “ in “ mijn eigen verhaal kom!

readysetnovel (13 of 4)

Zou je net als ik eens echt aan een boek willen beginnen dan is dit handboek misschien net het zetje wat je nodig hebt. Je kan hem op bol.com bestellen voor slechts €18,49

Schrijf ze! Enne… Als mijn boek ooit afkomt zijn jullie natuurlijk de eerste die het horen 😉

handtekening

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anita
  06/14/2015 at 14:29

  Good 4U girrrl!

 • Reply
  sammie
  06/15/2015 at 13:14

  Wat een leuk boek! Succes met schrijven!

 • Leave a Reply