DreamWeekly

DreamWeekly #97

Ben je al gesmolten? Zoals jullie misschien hebben gemerkt is mijn blog even op een wat lager pitje. Wat wil je ook met deze temperaturen! Ik zit nauwelijks achter m’n laptop, het is gewoon weg te heet.. Maar mijn DreamWeekly sla ik natuurlijk niet over. Een week met een saai begin maar met een leuk einde!

2015-06-30_1435661119

Maandag
Vol goede moed ging ik richting mijn werk maar al na een paar uurtjes gaf ik het op. Ik was nog steeds ziek en had geen puf om de dag mee door te komen. Dan maar weer terug richting huis.

2015-07-01_1435744869

Dinsdag
Nog steeds ziek… Geen pretje met dit weer! Eigenlijk wilde ik gewoon de hele dag op bed liggen maar de hitte maakte dat onmogelijk. Dan maar heen en weer tussen de bank en ons dakterras. Naast een hele hoop lezen had ik verder weinig puf tot wat anders. Bah, wat duren de dagen lang zo!

2015-07-01_1435756773

Woensdag
Woensdag voelde ik me eindelijk weer wat beter. Wel bleef ik nog een dagje thuis hangen. Ik werkte wat aan Laptops & Latte en vermaakte me op het dakterras. Deze iced coffee hielp me door de hitte heen. Zo lekker en simpel. Je vriest sterkte koffie in en zodra het bevroren is doe je een paar ijsblokjes in de amandelmelk. Hmmm home made Starbucks 😉

2015-07-02_1435866904

Donderdag
Ik voelde me weer goed genoeg om aan het werk te gaan dus ik stapte al vroeg in in de trein. Dat is wel een voordeel met deze temperaturen, zo vroeg beginnen! Ik kom in ieder geval niet al bezweet aan in de winkel ;). De airco doet het ook best prima bij ons dus het is binnen goed uit te houden. Helaas was het tijd voor een window update… en that’s just a whole other level. In de brandende zon achter glas staan.. Je kan je er misschien iets bij indenken. Het zweet droop van onze ruggen af, jakkes! Gelukkig kon ik na werk even bijkomen want Anouk en ik gingen samen een hapje eten. Wijn, pizza en lekker kletsen, top avond!

2015-07-03_1435949932

Vrijdag
Bijna weekend! Werk kroop voorbij maar daarna was het eindelijk tijd om te relaxen. Op naar Nederhorst dus om bij mijn schoonouders te gaan genieten van de zon. Deze salade stond al op ons te wachten toen we daar aankwamen. Wat een luxe!

2015-07-04_1436003539 2015-07-04_1436003540

Zaterdag
We stonden vandaag al vroeg op, mijn schoonouders hadden ons mee gevraagd naar het stand en daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen! Al om 8 uur stapte we in de auto richting Wijk aan Zee. Het was gelukkig nog niet zo druk dus we vonden zonder problemen een plekje voor de auto. Tijd voor koffie! We plofte neer bij Aloha want onze „ eigen „ Timboektoe was helaas nog niet open maar dat bleek absoluut geen straf. Wat een fijne tent! Na een goede latte liepen we een stuk over het strand, lekker met blote voeten door het water. Het was totaal niet warm, gewoon lekker met de zon op onze rug! Omdat het zo goed uit te houden was aan het strand besloten we nog even terug te gaan naar Aloha waar we nog een uurtje of wat genoten van de zon. Vervolgens reden we terug naar Nederhorst waar we de rest van de dag eigenlijk nauwelijks wat deden. Wat een hitte! Na het avondeten was het dan echt tijd om terug te gaan naar Hilversum. Op naar onze gesmolten katjes!

Zondag 
Jaaa eindelijk wat verkoeling! Verder een saaie dag met huishoudelijke klusjes en bankhangen. Ach ja, een typische zondag dus J.

Ik kijk niet zo uit naar de komende week, woensdag heb ik namelijk een afspraak staan bij de tandarts voor twee gaatjes. Niet mijn idee van een leuk uitje… Tot dat voorbij is kan ik ook niet echt zin hebben in het weekend ben ik bang. Misschien gaan we in het weekend wel weer naar Nederhorst. Joel’s ouders zijn op vakantie dus dan hebben we het rijk voor onszelf.

handtekening
 

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Manon
  07/06/2015 at 10:58

  Lekker zo aan het strand! Ultiem genieten!

 • Reply
  Anoeska
  07/06/2015 at 17:47

  Heerlijk die strand foto’s!

 • Leave a Reply