“ Maaike er is een nieuw koffie tentje in Hilversum, zo leuk! “ Dat zei mijn schoonmoeder een aantal weken geleden. Gelijk enthousiast dook ik Google op, opzoek naar deze nieuw geopende plek want de naam was nog even zoek. Maar als snel stuitte ik op Your Coffee. De nieuwe place to be in Hilversum. Vorige week bracht ik mijn eerste bezoekje en sinds dien zoek ik telkens een nieuw excuus om er even neer te ploffen.

yourcoffee (3 of 7)yourcoffee (1 of 7)

Your Coffee heeft namelijk echt alles wat je zoekt in een goede koffie tent, onder welke doelgroep je ook valt. Ben je samen met je kids? Loop dan de trap op en vind daar een geweldige speelruimte waar ze uren zoet zijn ( en jij ondertussen ongestoord kan genieten van een goede latte ). Even bijkletsen met een vriendin? Dan is er een groot terras waar je kan genieten van de zon. Liever toch even knallen achter je laptop? Kies dan voor een van de lekkere banken of een tafeltje bij het raam.

yourcoffee (2 of 7)yourcoffee (4 of 7)

yourcoffee (5 of 7)

Het menu is simpel en compleet. Goeie koffie in alle soorten en maten, verse sapjes en lekkere lunch. Mijn favoriet so far? De tosti met Spaanse ham en mango saus. Hmmm!

yourcoffee (6 of 7)

yourcoffee (7 of 7)

Het interieur is een mix van industrieel en vrolijke kleurtjes. Dit zorgt ervoor dat de grote open ruimte niet leeg aanvoelt maar juist warm en gezellig.

Goed, dat ik enthousiast ben is nu wel duidelijk toch? Ik ben zo blij dat Hilversum eindelijk eens wat echt leuke hotspots krijgt!
Je vind Your Coffee aan de Kerkstraat, de grote winkelstraat in Hilversum, naast de Douglas. En wel even hoi zeggen mocht je me er zien zitten he ;).

handtekening
 

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.