Lifestyle Londen Loves

A weekend in London

Degene die mij volgen op Instagram is het vast niet ontgaan. Afgelopen weekend bracht ik door in Londen! Even twee daagjes er tussen uit. Dit keer gedeeltelijk voor mijn nieuwe site Laptops & Latte, maar stiekem ook gewoon om te genieten. Ik maakte een hele hoop foto dus kijk snel verder als je benieuwd bent wat ik allemaal heb uitgespookt.

london (1 of 22)Hallo Engeland!london (2 of 22)Helaas begon de dag met wat pech. De treinen reden niet vanaf Stansted Airport naar Londen dus moesten we omreizen via Cambridge. Ach je, nu kan ik ook zeggen dat ik daar ben geweest ;). De omgeving was wel erg mooi dus het was eigenlijk helemaal geen straf.london (3 of 22)Voor Laptops & Latte bezochten we een aantal koffie tentjes waaronder deze, Look mum no hands! Een fietsenmaker en café in een. Super leuk!
london (4 of 22)So true!london (5 of 22)london (6 of 22)We hebben twee dagen bijna alleen maar gelopen. Zo ook tijdens het ” golden hour ” wat deze mooie plaatjes van de Thames opleverde.london (7 of 22)Het was twee dagen heerlijk weer dus ook ’s avonds konden we nog prima buiten zitten. We plofte neer op de Southbank waar ze de lekkerste popcorn verkopen. Hmmm!london (8 of 22)De volgende ochtend zaten we al rond 7 uur buiten aan een goede kop koffie.london (9 of 22)Het is geweldig om zo vroeg over de Southbank te wandelen. Bijna niemand op straat, zo kan je Londen pas echt goed zien!london (10 of 22)london (11 of 22)london (12 of 22)De St. Pauls vanaf hier blijft een plaatje.london (13 of 22)De Shard van onderaf..london (17 of 22)london (18 of 22)En van bovenaf! Geheel overwacht kocht Jochem kaartjes en zoefde we naar de 72ste verdieping. En wauw, wat was dit mooi!london (14 of 22)Veel gehshopt heb ik dit keer niet… maar ik ging wel naar huis met een Apple Watch. Maar daar komt nog een losse blogpost over! london (15 of 22)
Een tweede ontbijtje kan best, toch? london (16 of 22)
london (19 of 22)london (20 of 22)london (21 of 22)Een lage Thames zorgt voor gekke strand plaatjes. london (22 of 22)Dag Engeland! Gelukkig dit keer niet met een zwaar gevoel in het vliegtuig, want over 1,5 vlieg ik al weer die kant op met mijn beste vriendinnetje.

handtekening
 

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    sammie
    08/17/2015 at 13:19

    Gave foto’s en wat leuk dat je even naar Londen bent geweest! Als ik al die foto’s zie wil ik ook weer 🙂

  • Leave a Reply