Amsterdam Hotspots

Breakfast at The Hoxton

Een bezoekje aan het nieuwe Hoxton hotel in Amsterdam stond zelfs al voor de opening, hoog op mijn lijstje. Na mijn fijne bezoekje aan het hotel in Londen wilde ik met eigen ogen zien of ze dezelfde sfeer ook neer konden zetten in Amsterdam! Helaas zat een staycation er budget technisch even niet in maar dat hield ons niet tegen om afgelopen zaterdag even langs te gaan. Waarvoor? Nou, voor een ontbijtje bij Lotti’s!

thehoxton (5 of 13)thehoxton (9 of 13)

Lotti’s is het Italiaanse restaurant wat zich bevind midden in de Lobby van het Hotel. En hoewel ik ’s avonds uit eten gaan leuk vind, vind ik ergens gaan ontbijten nog net even wat extra’s hebben. Zo voel je je toch een beetje op vakantie.

thehoxton (2 of 13)thehoxton (4 of 13)

thehoxton (3 of 13)

Afgelopen zaterdag stapten we hongerig de Hoxton binnen en na even de tijd te hebben genomen om het geweldige interieur te bewonderen, was het tijd om aan tafel te gaan. Gelijk al viel me de vriendelijkheid en oprechte glimlach van het personeel me op. Dat is nog wel eens anders ;). Binnen no time hadden we onze tafel vol staan met heerlijke pancakes, koffie en een fruit bordje. Hmmm! De pancakes waren net zo lekker als ze eruit zagen. Al mocht de maple syrup voor mij wel wat minder. Ik vind het persoonlijk altijd fijner om het er los bij te krijgen in plaats van dat ze er al in zwemmen als het bord geserveerd wordt.

thehoxton (10 of 13)Na het ontbijt verplaatsten we richting een van de gezellige zithoeken voor nog een kop koffie. We hadden er gemakkelijk uren kunnen blijven zitten! Naast een leuke ochtend zaten we na het bezoekje ook vol met interieur ideetjes. Alles is zo tot in de puntjes gestyled, geweldig!

thehoxton (13 of 13)

De grote buzz die in de Shoreditch Hoxton hangt evenaart Amsterdam misschien niet maar dat is totaal niet negatief. Het is een ander soort hang out, iets wat beter past bij Amsterdam. In plaats van de drukke clubachtige feeling van haar Londense zusje is dit meer een luxe huiskamer waar je met open armen wordt ontvangen.

Centrum Amsterdam heeft er echt een heel fijn nieuw plekje bij! Ik ben nu natuurlijk alleen maar nieuwsgieriger naar de hotelkamers dus ik begin maar vast met sparen.. Hopelijk tot snel Hoxton!

handtekening
 

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Manon
    08/05/2015 at 18:54

    Dat ziet er lekker uit

  • Leave a Reply