Jaaa! Eindelijk weer een DreamWeekly! Niet van een hele spannende week maar ik vind het fijn om in ieder geval weer mijn aandacht op het bloggen te vestigen. Naast spannende nieuwe dingen op werk sprak ik af met vriendinnen, liep ik hard, ging ik langs bij mijn schoonouders en bezocht ik de IJhallen. Klinkt als best een leuke week toch?

Maandag
Maandag was de eerste dag van mijn training op werk. In de komende drie weken krijg ik de kans om naast mijn stylisten werk me te focussen op Visual Merchandising. Hartstikke leuk en ik leer nu elke dag een hoop bij.

2015-08-13_1439442402
Dinsdag
Weer een werkdag maar gelukkig met een leuk vooruitzicht. Mijn vriendinnen komen me oppikken bij de winkel. Tijd voor koffie en taart! Helaas kon ik niet heel lang blijven want die avond hadden mijn lief en ik een afspraak bij de Rabobank. We wilde de mogelijkheden voor een hypotheek bespreken. Met een hoop meer duidelijkheid maar helaas niet met het nieuws wat we wilde liepen we de deur uit. Even een domper!

Woensdag
Lekker een dagje vrij en ik heb dan ook niet veel buitens huis gedaan. Even wat boodschapjes, het huis opruimen en druk aan de slag met Laptops & Latte. Na ons Londen tripje moest er natuurlijk een hoop na bewerkt en online gezet worden!

Donderdag
Weinig te vertellen over de donderdag.. Werk, series kijken, eten en naar bed!

2015-08-14_1439575203
Vrijdag
Jaaa bijna weekend! De werkdag vloog voorbij en voor ik het wist zat ik in de trein op weg naar mijn schoonouders. Lekker buiten in de tuin eten want het weer was nog prima.

2015-08-14_1439568974

2015-08-15_1439643398
Zaterdag
Uitslapen is er voor mij eigenlijk nooit bij, ik ben altijd vroeg wakker! Zo ook deze zaterdag. Mijn lief had me de dag ervoor verrast met een Lush bath bomb en de nieuwste Linda zodat ik even heerlijk kon relaxen in bad. Dus dat deed ik dan ook maar! Aan het einde van de ochtend was ook hij op en gingen we opweg naar de IJhallen. Wat waren we daar lang niet geweest! Na een korte kop koffie met vrienden die er toevallig ook waren, liepen we de markt op. Ik ben goed geslaagd met onder andere laarsjes van Zara, een mooie &Other Stories blouse en lange H&M blazer.

Zondag
Zondag blijft toch altijd een beetje een suffe dag. Een lekkere suffe dag, dat dan weer wel. Ik loop de hele dag een beetje rond in mijn pyjama, blog wat, lees wat etc. Zo als een goeie zondag hoort te zijn toch?

Komende week heb ik weer wat leuke dingen in het vooruitzicht waaronder een Laptops & Latte meeting, een afspraak met vriendinnen en een weekendje bij mijn broer. Kom maar op met die week!

handtekening
 

Follow on Bloglovin

1 COMMENT
  • Manon

    Leuke week heb je gehad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.