DreamWeekly

DreamWeekly #100

Wauw, wauw, wauw! DreamWeekly nummer 100. Al 100 weken lang post ik deze diary’s, wat een gek idee! En dan is mijn 100ste er eigenlijk niet een om heel trots op te zijn… ik maakte namelijk maar weinig foto’s. Maar dat bekend niet dat het geen leuke week was! Ik had een fotoshoot, verkocht een hoop kleding op de IJhallen en dronk mijn eerste Pumkin Spice Latte van dit jaar. Kijk je mee?

Maandag & Dinsdag
Twee dagen in een want buiten werk deed ik HE LE MAAL NIKS. Weinig over te vertellen dus 😉

IMG_0943
Woensdag
Vandaag geen vrije dag voor mij maar aan de slag voor Laptops & Latte! We stromen over met ideeën en het is soms zo lastig dat er maar zo weinig tijd is om er echt mee aan de slag te gaan. Maar het loopt lekker en het is geweldig om te zien dat mensen al zelf hun eigen fijne werkplekjes aan het inzenden zijn! Heb jij nog een fijne plek waar je graag een paar uurtjes gaat werken? Stuur hem dan vooral naar ons op, dan maak je automatisch kans op een lunchbon!

Voordat werk begon dook ik nog snel even de Starbucks in om mijn eerste Pumkin Spice Latte van dit jaar te halen. Hmmmmm!!

IMG_0950Donderdag
Een rot dag. Ik kan het helaas niet anders beschrijven. Er gebeurde iets heel naars op mijn werk waar ik verder niet over uit kan wijden maar het houd me flink bezig. Enorm balen want het was de laatste weken juist zo relaxt en fijn.

Vrijdag
Vandaag weer met frisse moed naar m’n werk. Ik probeer het gene wat er gister is gebeurd van me af te zetten en het lukt gelukkig redelijk. En voor ik het weet is het weekend! Later die avond worden we opgehaald door mijn schoonvader om daar de nacht door te brengen. Ik lag al te slapen op de bank dus slaperig verplaats ik me naar Nederhorst. Morgen moeten we namelijk vroeg op want we staan met z’n alle met twee kramen op de IJhallen!

IMG_0993

IMG_0996Zaterdag
Vroeg op want we moesten natuurlijk op tijd in Amsterdam zijn! Gelukkig gaat alles soepel en heb ik vlak voor 9 mijn kraam opgebouwd. De markt blijft de hele dag redelijk rustig maar ik verkoop prima. Van de vier volle koffers is er nog een halve over, top! Daarnaast had mijn schoonmoeder allemaal lekkere dingen meegenomen; quiche, pompoensoep, broodjes, we kwamen niks te kort!

IMG_1010

IMG_1014Zondag
Een rustig dagje na de IJhallen was het dit keer niet. In plaats daar van hadden we een shoot gepland staan met een goed vriendinnetje van ons! Via Facebook had ik bij haar een fotoshoot gewonnen en vandaag was het zo ver. Het was super gezellig en de foto’s gingen eigenlijk heel relaxt. Dat is natuurlijk ook niet zo gek als de fotograaf gewoon een vertrouwd iemand is 😉 Hier zie je een kleine sneak preview van een van de foto’s. Ik ben er zo blij mee! Joel en ik staan niet zo vaak samen op de foto en er dan nog een krijgen waar we allebei blij mee zijn is elke keer weer een uitdagen. Maar ik denk zeker dat het dit keer gelukt is!

Nu duik ik snel mijn bed in want komende week ga ik mijn slaap hard nodig hebben. Op werk is het weer tijd voor een floorset dus dat betekend dubbel zo hard doorwerken om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast heb ik op dinsdag en donderdag concertjes van Lifehouse. Niet te geloven dat het eindelijk zo ver is! Na bijna 4 jaar wachten staan ze weer voor me op het podium…Ik kan niet wachten!

handtekening
 

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply